Sitenize Google +1 Butonu Ekleyin!

knightx

Üye
Kayıt
15 Eylül 2010
Mesaj
83
Tepki
0
Google’ın +1 butonunu en kısa şekilde anlatacak olursak bu buton,Facebook’un” beğen” ve Twitter’ın “retweet” butonları mantığıyla kullanılıyor.+1 butonu bulunan sayfalarda bu butona bastığınız takdirde o sayfayı yada içeriği beğenmiş oluyorsunuz ve Google bunu anlıyor arama sonuçlarına yansıtıyor.

Bu butonu sizde sitenize ekleyip sonuçlarda daha iyi bir yere geliyim diyorsanız anlatacağımız yolları takip ederek +1 butonunu sitenize ekleyebilirsiniz.

+1 Butonunu Sitenize Ekleme



Google +1 Butonunu sitenize eklemek için öncelikle bu adrese giderek gerekli bilgileri ediniyoruz.Google +1 daha detaylı ne işe yarar?daha yararlı nasıl kullanılır?gibi aklımıza takılan birçok sorunun cevabını burdan alıyoruz.Daha sonra “Sitelerinde yayınlamak üzere düğme kodunu hızlı bir şekilde almak isteyen web yöneticileri yapılandırıcıyı kullanmalıdır.”dan yapılandırıcıya tıklayarak sayfayı açıyoruz ve açılan sayfadan +1 butonunun dizaynına başlıyoruz.

+1 Butonu Dizaynı ve Sitenize Kodların Eklenmesi!



Yapılandırıcı sayfasında +1 butonunun boyutunu belirlenen ölçülerden birini seçerek devam ediyoruz.Seçimde zorlanıyorsanız,Standart(24 piksel) olan en uygunu bunu seçerek devam edebilirsiniz.Language’den dil seçimi yapıyoruz.Türkçe siteleriniz için Türkçe dil seçeneği önerilir.Gelişmiş seçeneklerle oynama yapmamıza gerek yok.Alt taraftan kodları kopyalayıp sitemize yapıştırıyoruz.

Sonunda +1 Butonunu sitemize ekledik.Ancak bu butonun kullanımı için bir Google hesabımızın olması gerekiyor.Hem bizim hem ziyaretçilerimiz Google hesabı varsa +1 yapabiliyoruz yoksa zaten yapamıyoruz.Sistemin şimdilik tek eksi yanı bu olsada bakalım ilerde ne gibi değişikliklerle karşılaşacağız.

Kaynak:Teknotime.net
 

IceMan

Üye
Kayıt
2 Aralık 2011
Mesaj
14
Tepki
0
Google+'ı hakikaten sevdim. Umarım daha da gelişir. Webmaster'lar için önemli.
 
Yukarı Alt