Sizce nasıl olmuş..?

tunahanna

Üye
Kayıt
26 Mayıs 2011
Mesaj
1
Tepki
0
www.emtun.com

Tasarımı bir arkadaşla birlikte asp ile yaptık.

Yorumlarınızı bekliyorum.
 

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
17 Eylül 2008
Mesaj
1.974
Tepki
1.621
Güzel, sade, göz yormayan bir site olmuş fakat içerik açısından biraz zayıf duruyor. Üstte "Bize Ulaşın" bölümü varken anasayfaya da yazmak bence gereksiz olmuş. Son yapılan işler bölümünde aynı çalışmanın değişik resimleri yer almış ki paylaşacak daha fazla resminizin olduğunu düşünüyorum ...
 

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80


a dairesi içerisindeki bize ulaşın ana sayfada gereksiz ve yer kaplayan bir detay, zaten sayfanın sağ üst köşesinde bize ulaşın butonu, size ulaşmayı isteyecekler için yeterli bir detay. o kısmı kalıdırıp, b dairesi içindeki verileri ekrana ortalayacak şekilde yer verirseniz görüntü daha sağlıklı bir hale gelecektir.

emeğinize sağlık, sizin ve arkadaşınızın.
 
Kayıt
29 Nisan 2014
Mesaj
2
Tepki
1
"bize ulaşın" yerine "Hemen bize ulaşın" daha etkili olur.
hemen bize ulaşın kısmını bannerin bir bölümü olarak sabitlemek daha iyi olur. hem sayfa sürekli dolu görünecek hem de sayfaya giren herkes "hemen ulaşacak" bir kapı görecektir.
"son yapılan işler " alanı çok boşluk içeriyor hücreler arası daraltılmalı (sayfa yapısına uygun olarak) yani başka iki nesne arasındaki boşluklara sayfadaki bütün nesnelere uyum içinde) benzerlik olmalı bence.
"son yapılan işler" alanına yazılar "başlıklı" olarak eklenirse (şuan facebook'taki gibi üstte resim altta başlık onun da altında paragraflar gibi..) denenmiş bir özellik zaten ve hoş durabilir. yani kuru ürün fotosu "kuru ürün fotosu"dur. biraz güçlendirilebilir.
"son yapılan işler" kısmına bir önerim daha var: "işin nerede yapıldığı" mesela Mecidiyeköy semti. müşteriyi daha çok etkileyebilirsiniz yakınlık faktörü ve bağı kurulur.
bir şeyi çok beğendim . " Uygulama Yapılacak Yere Ait Fotoğraf" ekleme dahiyane bir fikir.
iyi çalışmalar :)
 
Yukarı Alt