son çalışmamın son hali...

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Şişe ağzında ve şarap akışında biraz sorun var gibi. Şişenin uç kısmı sanki gereğinden fazla eğilmiş.Kadehin ağzı ise duruş açısına göre fazla açık. Kadın figürünün sol omuzuna düşen parlaklık çene kısmıda arkasına düşüyor. sanırım yüzün üzerine düşmeliydi.
Güzel çalışma fakat biraz daha üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum.
 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
302
Tepki
10
Doğuru tespit Erkan bey,teşekkürler uyarılar için,demekki son çalışmamın son halini ,son kez gözden geçirmemişim :) Hemen düzeltmeleri yapıp ekliyorum tekrar.
Şişe ağızı ile alakalı bence daha allta bulunan çalışmamı inceleyin .orda resmin orjinali de memcut.
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Evet Gül hanım inceledim. Sanırım orijinal resimdeki şişe ağzının alt kısmının karanlık olması sizi aldatmış. Alt kısma doğru inen bombeyi şişenin ağzına biraz yakın almışsınız. Bu da şişe ucunun alt kısmının biraz deforme edilmiş gibi durmasına yol açıyor. Sanırım daha geniş bir bombe çizerseniz ve alt kısmın gölgesini koyulaştırırsanız sorun çözülecektir.
 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
302
Tepki
10
Tamam Erkan bey ,şimdi biraz da şişe ağızıyla oynayalım.Kıza düşen ışık aslında arka planda olması gerkiyor ,orayı düzelltim.
 
Kayıt
20 Ocak 2010
Mesaj
14
Tepki
0
bence tatlı bii çalışma olmuş yanlız şarap şişesinin siyah kısmını eskitme olabilirdi veya karartma ama yinede çok güzel çalışma olmuş :)
 
Yukarı Alt