Spor kayıtlı üye

kerimce

Üye
Kayıt
22 Eylül 2022
Mesaj
12
Tepki
0
Türkiye'deki hemen hemen her müşteriden memnun kalan ve etkinlikten etkilenen Spor, adresini değiştirerek nedenini üyelere açıkladı. İlk olarak şirket, giriş adresi değişikliğinde herhangi bir sorun olmayacağını, BTK bloğunun olumsuz etkisi nedeniyle adresi güncellediğini belirtti. Aynı zamanda site yöneticileri, BTK yasağı devam ettiği sürece giriş bilgilerinin değişeceğini belirtmişti.

Müşteriler yeni adreslerini öğrenmek istediklerinde doğrudan site üzerinden betgray sosyal medya hesaplarını kontrol ederler. Özellikle Twitter'da oldukça aktif bir şirketin bu bilgiyi hemen paylaştığı söylenebilir. forumlarının ve blog sayfalarının giriş adresinin değiştirilmesiyle ilgili ayrıntılara sahip olduğunu açıkça belirtmek de önemlidir.

Diyelim ki çeşitli yollarla erişim bilgileri elde ettikten sonra Spor erişip oyuna katılabiliyorsunuz. Üye olmak isteyenler konuyla ilgili merak ettikleri her şeyi site yönetimi ile paylaşırlar. Tabii ki açık konuşmak gerekirse Spor üyeliği en karlı üyelik sitelerinden biridir. Bunun nedeni, sitedeki kayıt işlemini tamamlamak için herhangi bir kayıt ücreti ödemeniz gerekmemesidir.
 
Yukarı Alt