Steve Jobs öldüğünde yapmıştım anısına

Kayıt
8 Nisan 2010
Mesaj
25
Tepki
0

eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.524
Tepki
54
Güzel çalışma. Emeğine sağlık. Fakat bir konu var. Biz dahil dünyadaki büyük bir kesim acaba 1 sene öncesine kadar tanıyor muydu Steve Jobs'u. Hastalığı sebebi ile son yıllarda projelere daha ağırlık verip yeni ürünleri peşpeşe çıkartmasa belki de kimse bilmeyecekti. Acaba Apple ürünlerini alanlar Steve Jobs ve ekibi üretti diye mi aldı. yoksa "aaa balk benim de iphon'um vaaar" demek için mi?Evet başarılı bir insan fakat belki de hergün farketmeden nice başarılı insanı kaybediyoruz. Hatta farkettiklerimiz bile 2-3 günde siliniyor hafızalarımızdan. Bazıları hiç anımsanmıyor bile. Belki tepki alacağım fakat sıradan bir insanın ölümü kadar etkiledi beni Steve Jobs'un ölümü. Daha doğrusu kasten başkası tarafından olmadığı sürece her ölümü doğal karşılarım. Hepimizin başına gelecek bir olay ve gayet doğal bir durum. Ama amaç eğer hatırlamak ve adına birşeyler yapmaksa keşke bu hareketler Amy Winehouse öldüğünde de olsaydı... Yaşam tarzı ne olursa olsun bence hayata çoğu kişiden daha fazla iz bırakmış bir insandı. Tüm dünya bu konuda sessiz kaldı.
Tabii bu sözüm tasarımı yapan arkadaşa değil sadece.
Emek verip işini icra etmiş ve güzel bir tasarım yapmış.
Bu sadece aklıma gelen bir örnek. İnsan hayata ne kadar etki etmiş olursa olsun, malesef son dakikaları hep akılda kalıyor...

Aklıma geldi ve paylaşmak istedim bu düşüncemi :)
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
Belki çok klasik olacak ama kelimeleri enine ve boyuna dümdüz yerleştirmektense sadece tek yöne doğru ama karışık ve farklı boyutlarda yapsaydınız daha iyi olurdu. 5'lerin alt kısımları ve 11 de çok sırıtmış. Yine de emeğinize sağlık.

İyi çalışmalar.
 

Metopia

Üye
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
24
Tepki
0
çok güzel olmuş. text'i fotoğrafla birleştirmek için herhangi bir program kullandın mı?
 
Kayıt
8 Nisan 2010
Mesaj
25
Tepki
0
@Metopia : Ps'den birleştirdim text ile fotoğrafı
@Özgül : O kadar çok ayrıntıya girmek istemedim
@cangörcel : teşekkür ederim dostum
@Erkan Nehir : size katılıyorum sonuçta bu ölümleri insanlara hatırlatanlarda televizyonlar mesela Defne Joy öldü ve hala sihirli annemde film bittiğinde resmi çıkıyor hafızalardan silinmesin diye. bu Steve Jobs'u haberler çıkartmasaydı kimse tanımayacaktı çünkü şuan diğer ceo ortaklarınıda kimse tanımıyor. Ben Steve öldükten sonra internette bi haber sitesinde türkçe hayatını okumuştum ve adama bir kez daha hayran olmuştum. Sonuçta Dünyada bazı ilkleri yapan bir isim. Bu arada yorumun icinde teşekkürler =)
 

varonburak

Üye
Kayıt
18 Kasım 2010
Mesaj
43
Tepki
1
Arkadaşım çok güzel olmuş ve Steve Jobs için söylemek gerekirse doğrusu bende zerre kadar tanımıyordum ilk defa gördüm onu ölümünde haberlerde vs.. Öldükten sonra kitabını vs çıkarttılar o şekilde insanlar öğrenmeye başladı en çok satanlarda 2. oldu kitabı..
 
Yukarı Alt