Hayalimizdekileri rahatça uygulayabileceğimiz sanal bir alanımız var, ne güzel... 
İşyerinde çalışırken ,yollarda gidip gelirken, evde tv seyrederken hep 3DSMAX ile ilgili düşünceler geliyor aklıma, baktığım her yerde değişik açılardan nasıl durabileceğini hesaplamaya çalışıyordum objeleri.
Işığı nasıl verilse iyi olur, kaplaması nasıl daha farklı olabilir, yada bump verilse falan gibi kopup gittiğimi hissediyordum çoğu zaman.
Sonra düşüncemde şu anlayış patladı;
Aslında biz kendimize göre yorumlayarak benzerini yaptığımız çok boyutlu bir düzeyde (dünyada ) zaten iç içe yaşıyoruz, tadını alıyorum birebir tüm duyularımızla ve duygularımızla.
Sonra şükrettim.
Her ne kadar zorda olsa YAŞADIĞIMA şükrettim,
Her ne kadar iş yoğunluğundan fırsat bulup ta çalışamasam da bu program sayesinde farkı şeyler algılamaya başladığım için Programı yapan ve öğreten diğer İNSANLAR 'ın varlığına Şükrettim,
Artık Güneş farklı benim için,
Ellerim farklı,
Gözlerim, kaldırımlar, Çiçekler,
İçinde yaşadığım ve duygu paylaşımı yaptığım her ŞEY,
Çok mutluyum...
Bildiği ve paylaştığı için ve hatta yardımcı olduğu için tüm üyelere burada teşekkür etmek istiyorum.
Gözünüzü yorduğum için ( okuduysanız )
Özürdilerim ...
İçimde bazen sıkışan duygular oluyor patlama ihtiyacı hissediyorum.
Böyle bir Paylaşım ortamı yarattıkları için site kurucularına ve tüm üyelere,
Sonsuz sevgilerimi sunuyorum
Namaste....:grafikerler:
( Bir sitede bu yazımı yazmıştım, aynı duyguları buradada yaşıyorum )
İşyerinde çalışırken ,yollarda gidip gelirken, evde tv seyrederken hep 3DSMAX ile ilgili düşünceler geliyor aklıma, baktığım her yerde değişik açılardan nasıl durabileceğini hesaplamaya çalışıyordum objeleri.
Işığı nasıl verilse iyi olur, kaplaması nasıl daha farklı olabilir, yada bump verilse falan gibi kopup gittiğimi hissediyordum çoğu zaman.
Sonra düşüncemde şu anlayış patladı;
Aslında biz kendimize göre yorumlayarak benzerini yaptığımız çok boyutlu bir düzeyde (dünyada ) zaten iç içe yaşıyoruz, tadını alıyorum birebir tüm duyularımızla ve duygularımızla.
Sonra şükrettim.
Her ne kadar zorda olsa YAŞADIĞIMA şükrettim,
Her ne kadar iş yoğunluğundan fırsat bulup ta çalışamasam da bu program sayesinde farkı şeyler algılamaya başladığım için Programı yapan ve öğreten diğer İNSANLAR 'ın varlığına Şükrettim,
Artık Güneş farklı benim için,
Ellerim farklı,
Gözlerim, kaldırımlar, Çiçekler,
İçinde yaşadığım ve duygu paylaşımı yaptığım her ŞEY,
Çok mutluyum...
Bildiği ve paylaştığı için ve hatta yardımcı olduğu için tüm üyelere burada teşekkür etmek istiyorum.
Gözünüzü yorduğum için ( okuduysanız )
Özürdilerim ...
İçimde bazen sıkışan duygular oluyor patlama ihtiyacı hissediyorum.
Böyle bir Paylaşım ortamı yarattıkları için site kurucularına ve tüm üyelere,
Sonsuz sevgilerimi sunuyorum
Namaste....:grafikerler:
( Bir sitede bu yazımı yazmıştım, aynı duyguları buradada yaşıyorum )