Türk Destanları İçin Hazırladığım Siteye Logo

Spardaa

Üye
Tepki
0
Merhaba,

Ben 11. sınıf lise öğrencisiyim. DOĞAL TÜRK DESTANLARI öncelikli olmak üzere, destanlarımızı tanıtmak ve en yakışır şekilde sunmak için küçük bir site hazırlıyorum. Fakat grafik bilgim pek iyi değil, bu sebeple de siteye yakışır bir logo tasarlayamamaktayım. Sizden isteğim, altta linkini vermiş olduğum logo fonunun üzerine Türk Destanlarını anımsatan ve onlara yakışır bir tasarım yapmanızdır. İsteğimi düşünürseniz eğer, tasarıma başlamadan önce bana bildirim ya da mesaj göndermenizi rica ederim. Tabii ki şunu da unutmadan ekleyeyim, destan metinlerini İngilizce'ye çevireceğim için logo üzerinde çalışacağınız yazıları aynı tasarımda İngilizce olarak da yapmanızı isteyeceğim.

Bu proje benim için gerçekten önemli ve derslerim yoğunlaşmadan bitirmeyi istiyorum. Maliyet karşılığında yapmayı düşünenler olursa onların da iletişime geçmelerini rica ederim, emeğinize cüzî miktarda olmak imkânıyla maddi olarak da teşekkür edebilirim.

Bana acil olarak geri bildirim yollayabilirseniz çok sevinirim. İletişim mail adresimi ve ek olarak telefon numaramı da mesajıma ekliyorum. Kurallara aykırı herhangi bir durum varsa özür dilerim, aceleyle konu açtım ve bu sebeple sadece bu bölümdeki kuralları inceleyebilme vaktim oldu:

Bu bahsettiğim fon: http://a1202.hizliresim.com/u/2/2cfr0.jpg

Ad-Soyad: Mert Eren
Mail: m.tr_@windowslive.com
Telefon: 539 527 23 95

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
@Spardaa

Konunuz Freelance İş Verenler Bölümüne taşınmıştır.

Yukarı Alt