T-Shirt Tasarımlarım

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
916
günaydın tolgahanozkan çalışmalarınız güzel ama bazı çalışmalarınız sanırım basılamaz özellikte.iyi çalışmalar

Tepki
0
Evet Kemal Bey, bu örnek bir çalışma olduğu için basılma özelliğini gözardı ederek tasarladım. Web sitemde bu ayın kataloğuna yerleştirdim. Bu ayki katalog basıma girmeyecek. Gelecek ay tasarlanacak olan katalog basılacağı için onlar mecburen basıma hazır tasarımlar olmak zorunda olacak.

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Sıradışı gayet başarılı çizimler olmuş bence. Ellerinize sağlık ...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
selamlar,

Ben beğenmedim. Daha iyisini yaparım demiyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Yorum getirmeye çalışıyorum.
Size fikir vermesi açısından tasarımlarını çok sevdiğim bir markanın linkini paylaşıyorum.
Lütfen inceleyin! Yolun başındaysanız elbette çok başarılı olacaksınız diye birşey yok. Ben rezil tasarımlar yapıyormuşum :) Dönüp arkama bakınca görebildim.

Kolay gelsin.
http://www.kaft.com/tr/

Tepki
0
Yorumunuz için teşekkür ederim. Verdiğiniz sitenin tasarımlarını inceledim. Ancak şunu belirtmek istiyorum ki o sitenin kurucuları profesyonel birer tasarımcı :) Ben kendimi henüz o kademede görmüyorum. Ben bu tasarımlarımı satışa çıkartmadım çünkü iyileştirmeye gerek duyduğunu biliyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki ben bu işi onlar gibi yapacağım :)

İnsan istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yoktur. :)

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
elbette ... :) ınsan gayretının mükafatını alır. Muvaffakiyetler.

Yukarı Alt