textil tasarım

kozmozs

Üye
Kayıt
15 Temmuz 2011
Mesaj
2
Tepki
0
merhaba textil alanında bayangiyim dalında COREL DRAW X5 ve PHOTOSHOP CS5 olmak üzere eğitim almak istiyorum.. Grafik tasarım kursu adı altında eğitim aldım ama bana bana pek yararının olmadığını düşünüyorum genelde wep ve reklam ağırlıklı dersler işlemiş bulunmaktayız.. benim istediğim tamamen textil alanında eğiitim görmek .. ilgilenen arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var. ders ücreti konuşulur.
 

graphhy

Üye
Kayıt
20 Mart 2012
Mesaj
20
Tepki
0
Zaten Eğitimi Kendinde yapabilirsin öğrenmek gereken menüler ve tuşlar ne işe yaradığını ondan sonra dersleri faydalı sitelerden bulabilirsin yeterki öğrenmek istiyorum dersen . . . uygulamalı çalışırsan işin üsütünden gelirsin ...
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
Ders almak isterseniz arayabilirsiniz 0539 886 99 51
 

Grafile

Üye
Kayıt
6 Mart 2013
Mesaj
3
Tepki
0
Sektör ayırmadan konuya odaklan
En iyi ogrenme daha fazla alanda çalışma örnek projeler yapma en üst seviyede iş yapsan bile en alt seviye diye düşünmeden her türlü işte örnekler geliştirmen sürekli çalışman.
Textile tüm tasarım alanlarından esinlenir, bahar, çiçek, oyun karakterleri, bayrak, araba, spor dalları.. gibi her türde tasarımdan çizgiler içerir.
Bu sebeple kesekağıdından, Firma logosuna her konuda çalışman örnek projeler yapman textile de ilerlemeni sağlar.
Tasarım için yardımcı araçları incele
Pattern, Corner, Adorner, Border... gibi tasarımlarda neler yapabildiğine bakman gerekli.

Diğer Tasarım araçları
Vector, Raster, 3D ve video editörlerinden en az birini daha iyi öğren diğerlerini de incele. Daha iyi ttasarım için tasarım mantıklarını geliştirmek şart.

Dosya aktarımları
Bir programın nasıl dosya aldığı aktardığı çok önemli diğer programlarla dosyalarını yenien düzenlemeyi dene. Hangi tasarım programları ne türdeki cizdirmeleri destekliyor öğren.

Özet
Farklı ortamlarda tasarım araçları ile sürekli tasarım yap.
 

maxiday

Üye
Kayıt
7 Aralık 2011
Mesaj
41
Tepki
0
Ben diğer arkadaşların yorumuna çokta katılmıyor tabiki birşey uğraşılmadan öğrenilmiyor ama kurslarda öğretilenin ne kadar faydalı olduğu belli okulda verilen ders gibi kitap okunuyor anlatılıp çıkılıyor bu da öğrenmek isteyen insana pek fayda vermiyor sonuçta tekstil ve çizim konusunda fayda sağlayacak kozmosun işine yaramasın için....

Ben sizin yerinizde olsam photoshop ve illustrator tercih ederim çünkü adobe grafik programlarını komple eline almış durumda hemde bir birine uyumlu iki program daha rahat çalışabilirsiniz.
Özel ders konusunda yardımcı olmak isterim size
maxiday_56@hotmail.com
ayrıca ders verenler bölümünde bilgilerime ulaşabilirsiniz...
 
Yukarı Alt