Tipografi hakkında

Kayıt
13 Kasım 2008
Mesaj
3
Tepki
0
Merhabalar...
İlk mesajımda soru sormak zorunda olduğum için afedersiniz ama ödev olarak tipografi çalışmlarını araştırıyordum. Net te de hep bilgisayar programuıyla yapılanlar var. bizden istenen kelimeni n anlamını yansıtan kelme çalışması yapmak. bu kaonuda , yapılan çalışmalar ve adreler varsa yardımcı olursanız çok sevinirm..

iyi çalışmlar
 
Kayıt
25 Mayıs 2008
Mesaj
92
Tepki
10
burası grafik sitesi olduğu için genelde bilgisayar programlarıyla yapılan kompozisyonlar paylaşılıyor ancak ben sizin tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım :S kelimenin anlamını yansıtan kelime çalışması derken edebi kompozisyon mu yazacaksınız ? ne istediğiniz konusunda emin olursam, ne için yada hangi alanda istediğinizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
 
Kayıt
13 Kasım 2008
Mesaj
3
Tepki
0
İlgin için teşekkür ederim.. dün gece bş şeyler yapmaya çalıştım ve ödevi teslim ettik. Mesela A4 e stabilo kalemle Nokta yazdım ve yazıyı noktalardan oluşturdum. İyi oldu sanırm.
tekrar tşk ler iyi çalışmalar...
 
Kayıt
25 Mayıs 2008
Mesaj
92
Tepki
10
Hangi ders için yaptınız peki çalışmayı? Bölümünüz yada alanınız nedir? Yardımcı olmak isterdim geç kalmamış olsaydım ama fikriniz güzel, uygulamayı da iyi yaptıysanız sorun yok. üniversite birinci sınıfta bize o noktalama olayını 0.25 uçlu rapido kalemlerle 50x50 cm büyüklüğündeki karelere üstelik 12 tane yaptırmışlardı üzerinde uyuyakaldığımı bilirim :) ama sonuç görülmeye değerdi... Tipografiyle ilgileniyorsanız ve sorunuz olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız... kolay gelsin...
 
Kayıt
13 Kasım 2008
Mesaj
3
Tepki
0
Grafik Tasarım birinci sınıf öğrencisiyim. tpografi dersi içindi çalışmam. Ama sizin dediğiniz Temel sanattaki noktalama sanırım bizde benzer bir çalışma yaptık haftalarımızı aldı diyebilirim :)
 
Kayıt
25 Mayıs 2008
Mesaj
92
Tepki
10
tipografi içinse bunu başta belirtseydin harf kelimesini küçük harflerden oluştur derdim tipo için daha uygun kaçan bir fikir bence :) neyse yine sorunun olursa yardımcı olmaya çalışırım, başarılar sana derslerinde...
 
Yukarı Alt