Tipografinin dünyayı istilası

İnan Kılıç

Dijital Artist
Altın Üye
Kayıt
13 Ocak 2009
Mesaj
150
Tepki
7
"Tipografi içime nekadar işlemiş" sorusuna cevap bulabildiğim bir çalışma...Üst alanda 2,7 rakamları ve içerisinde oluşan boşluğu kullanarak maske/yüz silüeti//bir çift göz/ne olduğu belli olmayan ama yaşayan bir organizma izlenimi veren bir düzenleme gerçekleştirdim...

Ordu bilgileri ve savaş stratejisi ekledikten sonra alt alana saldırıyı sembolize edecek bir sahne kurguladım(sahne hazır olarak alınıp kullanıma uygun hale getirildi)...Dünya/World yazısını başka bir programda 3D olarak hazırlayıp, ışık, gölge gibi düzenlemelerini yaparak ekledim ,kısmende saldırı yapan harfler...Çalışmayı typo anlamında fazla kasmak istemedim çünkü saldırı ve savaş izlenimi ikinci plana düşüyordu.

Türkçe ve ingilizce versiyonları....Buyrun....

Not:Çalışma için hiçbiryerden esinlenilmemiştir...Tamamen benim iç dünyamı ve hayal gücümü yansıtmaktadır...


Türkçe;



İngilizce;

 
Kayıt
18 Mayıs 2009
Mesaj
31
Tepki
0
Bu kadar çirkin tasarım(?)larla karşı karşıyayken bu güzel çalışmayı paylaştığınız için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
İyi çalışmalar.:)

Not: Çirkin tasarım lafımı site ve içindeki tasarımlar kapsamamaktadır. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Sitemim çevremde gördüğüm kalitesiz işleredir.
 

Meci*

Üye
Kayıt
16 Ağustos 2010
Mesaj
167
Tepki
2
bir kalemle savaşda yapabilirsiniz sanatta :D bu sözü çok bğendm ellernize sağlık çok güzel ve farklı bi çalışma olmuş bnce :D
 

ftherdogan

Üye
Kayıt
24 Ağustos 2010
Mesaj
93
Tepki
0
Diyecek birşey yok ÇALIŞMALAR HARİKA OLMUŞ...:clap2::clap2::grafikerler:
 
Yukarı Alt