tisortlara nasil baski yapabilirim

Meman Çiçek

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.588
Tepki
39
@senerkaan

Yazıcıdaki Boya Derken...
Dediğim Gibi Lazer Yazıcı Kullanmalısınız... Lazer Cihazlar Kuru Toner İle Çalışır
Baskıların Ömrü Çok Uzun Değildir Yıkandıkça Solar Genelde Elde Yıkanmalıdır...
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
@senerkaan


Sayın senerkaan; Desen renklerinin kalıcı olmasını istiyorsanız size aşağıdaki bilgiden fazlasını şuanda tavsiye edemeyeceğim. Fakat konuyu araştırıyorum. Bulduğum bilgileri sizinlede paylaşırım.

Uygun yıkama ve ütüleme koşulları şu şekildedir:

Ürünler ters çevrilerek soğuk yıkamaya tabi tutulmalıdır.

Çamaşır kurutma makinesi kullanmayınız.

Desen ve resimlerin ömrü için ürünlerin iç yüzünden düşük sıcaklıkta ütülüme yapınız. Buhar kullanmayınız. Asla ütü ile desenleri direk temasa sokmayınız.
Saygılar.
 

Ayvazoski_

Üye
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
3
Tepki
0
Arkdaşlar benim kanatim tishört baskıların serigrafi tekniğiyle yapılmasıdır.Çünkü anlattığınız sistemlerle yapılan baskılar genelde renk atıyo dökülme ve çatlama yapıyor.
 
Kayıt
3 Mart 2008
Mesaj
1
Tepki
0
herkesin söylediklerine katılıyorum ancak söylenen teknikler senin için uygun değil yapman gereken flex yada flox denilen renkli folyodan almak bu folyoyu plotter yardımıyla kestikten sonra pres ütü ile kumaş üzerine uyguluyosun bu kadar basit üstelik dayanıklılığıda yazıcı baskılarına oranla daha dayanıklı hemen hemen istediğin bütün renkleri bulabilirsin
 

aplike

Üye
Kayıt
30 Aralık 2009
Mesaj
1
Tepki
0
arkadaslar bende ızmır de bır ıs yerı acarark bu ısı yapmak ıstıyorum ama transfer baskının cok omru olmadıgı ıcın tercıh edılmedıgı ancak promosyon calısmalarında kullanabılcegımı soyluyorlar bı fıkrı olan varmı:S
 

Canberi

Üye
Kayıt
5 Ocak 2010
Mesaj
3
Tepki
0
Plotter ile fleks malzemelerini keserek tekstil üzerine çok kaliteli baskı yapabilirsin. Bu konuda ots fleks diye arama yaparsan bizim malzemeyi aldığımız firmaya ulaşabilirsin. Orada sürekli Berrak Hanım ile görüşüyoruz. Sana yardımcı olacaktır.
 

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
30 Haziran 2013
Mesaj
2.040
Tepki
916
@Sener Kaan Kilic

Şener Bey siz plotter ve ütüyle formalara rahatlıkla baskı yapabilirsiniz
Flex ve Flock tüm plotterlar ile kesilebilen ve ısısal presler ile tekstil üzerine transfer edilebilen özel tekstil folyolarıdır. Flex düz yapıda, Flock ise kadifemsi ve tüylü görünümdedir.

Bu ürünler t-shirt başta olmak üzere tekstil baskılarında, formalara logo, isim ve numara baskısında, promosyon tekstilinde, çanta, şemsiye, çadır, branda, bayrak ve yelken gibi tekstil baskılarında yoğunlukla kullanılır.
koay gelsin
 
Yukarı Alt