Toplu mail Gönderme

Kayıt
11 Eylül 2009
Mesaj
69
Tepki
0
merhaba arkadaşlar Toplu mail Gönderme nasıl yapılır yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
 

C@GL@R

Üye
Kayıt
17 Ekim 2009
Mesaj
83
Tepki
3
Kısaca Bilgi veriyim.. Öncelikle toplu mail kolay bir iş değil :) Öncelikle kendi domainize ait bir mail adresiniz olmalı.. (gmail, hotmail, yahoo.. vs olmayacak) Ve bu domain için server kiralamalısınız. Bu da oldukça maliyetli bir iş.. Hosting firmaları size günde ortalama 100-150 mail gönderme hakkı verecektir. Siz ard arda göndermeye başladığınız zaman da IP adresiniz ( Sitenizin barındırıldığı ip adresi) Black List dediğimiz kutuya girer. ( Bu istenilmeyen bir durumdur. Hemen hemen tüm mail adresleri sizin ip den gelen mailleri silecektir. ) Bu nedenle hosting firmasında kabul ettiğiniz sözleşme gereği de siteniz anında ücret iadesi yapılmaksızın kapatılır. Şimdi;

1- Server kiralayarak size ait olan bir ip den gönderme yaparsınız. IP'niz kısa bir sürede banlanır. Ama banlanana kadar 10.000 mail göndermiş olursunuz. Ve yeni IP almak zorunda kalırsınız..

2- Gerçekten bu işi kaliteli ve raporlu bi şekilde yapan firmalar var. Onlarla çalışabilirsiniz. ( Server kiralamasından daha ucuza gelecektir ve raporlama sayesinde ulaşımdan emin olacaksınızdır.)

Yalın bir dille yazmaya çalıştım.. Umarım aklınızdaki soruları giderebilmişimdir.. İyi günler.
 
Kayıt
13 Ocak 2010
Mesaj
32
Tepki
0
bugün itibari ile izinsiz reklam mailleri ve mesajlarına büyük yaptırımlar geldi dikkatinize kapınıza polis dayanabilir.
spam yapmayın
 
Kayıt
1 Ağustos 2010
Mesaj
38
Tepki
0
CAĞLAR arkadaşın dediğine katılıyorum.
zaten 10.000 mail gmail ile yollanamazki hesap kitlenir :D

En iyisi server'ına pop3 kuracaksın bir kaç proxy ama kendi proxy server'ının olması lazım çünkü onlarada pop3 kuracaksın ondan sonra bombardımana başlayacaksın durdurana aşk olsun :D
 

ioz

Üye
Kayıt
4 Mart 2014
Mesaj
13
Tepki
1
bence spam yapmak yerine spamdan geri dönüş oranlarını bi inceleyin. piyango gibi birşey sadece milyonda 1
1 spam mailin yaptıkları
  1. benim zamanımı çalıyor.
  2. benim mail adresimi çalıyor.
  3. benim internet kotamı çalıyor.
  4. benim ip adresimi çalıyor.(unsubcribe veya resim görüntüleme vs.)
lütfen hırsızlık yapmayın.
 
Yukarı Alt