transfer baskıda blurlu desen renk ayrımı

desenci63

Üye
Kayıt
5 Temmuz 2010
Mesaj
5
Tepki
0
merhaba arkadaşlar;

rotasyon baskı desenleri yaparken müşterilerden gelen index desenleri rgb çevirip raporunu ayarladıktan sonra renklerini seçip kanallarına ayırarak düzeltmelerini yapıp işlemi bitiriyordum..ya da bozuk desenleri vektörel çizerek...yeni girdiğim iş yerinde blurlu desenleri neredeyse rapor bile yapmadan belli kalıpların üzerine oturtarak kağıda basıp oradanda kumaşa basıyorlar..varyant içinde blurlu olarak kanallara ayırma işlemi yapılıyor bunun nasıl yapıldığını bilen arkadaşlardan acil yardım istiyorum..:(şimdiden teşekkür ederim..
 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
302
Tepki
10
Merhaba desenci63

''..varyant içinde blurlu olarak kanallara ayırma işlemi yapılıyor bunun nasıl yapıldığını bilen arkadaşlardan acil yardım istiyorum..:(şimdiden teşekkür ederim..''

Sanırım bahsetiğiniz olay şöyle yapılıyor:
Select -Color Range ,den ayırmak istediğin rengin üstüne gelip Fuzziness ayarlarıyla yoğun yada seyreltip reng seçimini yapıyorsun.
Sonra Channels 'a yapıştırıyorsun ,bütün renkleri seçerken aynı işlemi kullanıyorsun,renkler blurlu geliyor zaten .
Daha sonra desenin rgb görüntüsünü silip ,ayırdığımız renleri yeni varyantımızın renleri ile renklendirip yapıştırıyoruz RGB ye.
 

memetaltin

Üye
Kayıt
8 Kasım 2010
Mesaj
11
Tepki
0
yani tif olarak gelmiş bir çalışmayı (diyelimki 4 renk) kalem aracı ile boyamadan sadece colour range ile seçip rengi uygulayabiliyoruz ?
 

breathhh

Üye
Kayıt
8 Ağustos 2010
Mesaj
38
Tepki
0
emprime desen derlseri derken sadece dersleri versenz de soru cvp ları baska ad altında toplasanız olmazmı
 
Yukarı Alt