transfer baskıda blurlu desen renk ayrımı

desenci63

Üye
Kayıt
5 Temmuz 2010
Mesaj
5
Tepki
0
merhaba arkadaşlar;
https://www.grafikerler.org
rotasyon baskı desenleri yaparken müşterilerden gelen index desenleri rgb çevirip raporunu ayarladıktan sonra renklerini seçip kanallarına ayırarak düzeltmelerini yapıp işlemi bitiriyordum..ya da bozuk desenleri vektörel çizerek...yeni girdiğim iş yerinde blurlu desenleri neredeyse rapor bile yapmadan belli kalıpların üzerine oturtarak kağıda basıp oradanda kumaşa basıyorlar..varyant içinde blurlu olarak kanallara ayırma işlemi yapılıyor bunun nasıl yapıldığını bilen arkadaşlardan acil yardım istiyorum..:(şimdiden teşekkür ederim..
 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
302
Tepki
10
Merhaba desenci63

''..varyant içinde blurlu olarak kanallara ayırma işlemi yapılıyor bunun nasıl yapıldığını bilen arkadaşlardan acil yardım istiyorum..:(şimdiden teşekkür ederim..''

Sanırım bahsetiğiniz olay şöyle yapılıyor:
Select -Color Range ,den ayırmak istediğin rengin üstüne gelip Fuzziness ayarlarıyla yoğun yada seyreltip reng seçimini yapıyorsun.
Sonra Channels 'a yapıştırıyorsun ,bütün renkleri seçerken aynı işlemi kullanıyorsun,renkler blurlu geliyor zaten .
Daha sonra desenin rgb görüntüsünü silip ,ayırdığımız renleri yeni varyantımızın renleri ile renklendirip yapıştırıyoruz RGB ye.
 

desenci63

Üye
Kayıt
5 Temmuz 2010
Mesaj
5
Tepki
0
çok teşekkür ederim Gül Hn. bunun dışında başka bir metot var mıdır? Çünkü seçilen rengin kenarları ve bazen içlerinde alınmamış yerler kalıyor.Bu acaba fuzziness ayarlarını iyi yapamadığımdan mı kaynaklanıyor?
 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
302
Tepki
10
Bu çok sağlıklı bir yol değil.Çok hassas renk ayrımı istiyorsanız deseni çizmek zorundasınız.Üstte anlattığım yol sadece geçişli tramlı desenlerde kullanabilirsiniz ve açıklı koyulu tonları çok iyi ayırmak zorundasınız varyant yapmak için.
 

bonus

Üye
Kayıt
21 Temmuz 2010
Mesaj
1
Tepki
0
Merhaba ben bonus desen çalışması bittikten sonra film aşamasını bilen varsa anlatabilirmi? (rotasyon baskı olucak.)teşekkürler.
 
Yukarı Alt