türkiye müteahhitler birliği logo yarışması hk.

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
984
Tepki
243
Bugün gelen bir maili paylaşıyorum;

Sayın Katılımcı ,

Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu’nun 04.09.2012 tarihli Kararı uyarınca ilan olunur;

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Kurumsal Logo Tasarım Yarışması başvuruları 15 Haziran 2012 tarihinde sona ermiştir. Yarışma şartnamesi uyarınca oluşturulan Seçici Kurul Yarışma Şartnamesi’nin 2nci maddesi hükümleri çerçevesinde başvuruları değerlendirmiştir.

Seçici Kurul, yapılan inceleme ve değerlendirme çalışmaları sonunda, TMB’ye iletilen eserler arasında dereceye girmeye, ödül vermeye uygun eser bulunmadığına oybirliği ile karar vermiştir.

Bilgilerinize sunarım, saygılarımla,



Haluk BÜYÜKBAŞ
Genel Sekreter




Bundan önceki çeşitlli yarışmalarda olduğu gibi yine aynı sonuçla karşılaşıyoruz. Gönderilen binlerce logo arasından bir logonun seçilememesi anormal bir durum. Seçici kurulda bulunan kişiler nasıl bir mantığa sahip acaba diye düşünmemek elde değil...
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
tüsiad ve türkiye petrolleri ve bir çok yarışma gibi şimdi de bunlarda da uygun çalışma bulunamamış. Parayı önceden verip çalışmayı birine yaptırınca logo değerli oluyor beğeniliyor. Ancak böyle bir yarışmaya binlerce logo gidiyor içlerinde kesin mükkemmel işler var ama beğenilmiyor enteresan. Bence bu şekilde insanların gözünden düşüyorlar ve küçümsenecek bir hareket bunlarınki çok yazık ayıp.
 
Yukarı Alt