Türkiye’deki ilk apple store açıldı!

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
Teknoloji devi Apple’ın ünlü Apple Store’larını herhalde duymayan yoktur. Dünyanın dört bir yanında bulunan bu mağazalar, oldukça özel tasarımlarıyla ün kazanmışlardı. Ülkemizdeki ilk Apple Store’un açılıştarihi ise geçtiğimiz haftalarda kesinleşmişti. Belirtilene göre ülkemizdeki ilk Apple Store 5 Nisan yani bugün açılacaktı. Beklenildiği gibi de oldu.

Ülkemizdeki ilk Apple Store, geçtiğimiz gün Apple’nin perakende satış mağazalarından sorumlu yöneticisi Steve Cano tarafından basına tanıtıldıktan sonra bugün resmen açıldı. Apple’ın ülkemizde açmış olduğu mağaza, dünya genelindeki 424. mağazası oldu. Belirtilene göre Zorlu Center’da hizmete giren Apple Store’un, Apple’ın şimdiye kadarki en sıra dışı mimarilerinden birisi olduğu belirtiliyor. Apple, açılışa özel olarak ilk 4.500 ziyaretçiye büyük açılış etkinliğine katıldıkları için tişört dağıttı.





Artık Apple’ın en yeni ürünleri, direkt olarak birinci elden ülkemizdeki kullanıcılara da sunulacak ve teknik destek de dahil olmak üzere birçok hizmet verilecek.


kaynak: teknokulis.com
 

Dosyalar

Yukarı Alt