Türkiye'nin ilan sitesi

ilancomtr

Üye
Kayıt
28 Mart 2012
Mesaj
1
Tepki
0
ilan.com.tr “Türkiye’nin Ilan Sitesi”
Türkiye’nin yeni ilan sitesi ilan.com.tr ilk sanal açilisini yapti. Ilan eklemenin tamamen ücretsiz oldugu ilan.com.tr 7 Ana Kategoriden olusmaktadir.
Emlak Ilanlari
Oto Ilanlari
Alisveris Ilanlari
Kariyer Ilanlari
Is Makinesi Ilanlari
Hayvanlar Alemi Ilanlari
Hizmet Ilanlari

Yayin hayatina yeni baslamasina ragmen sade çizgisi, kullanim kolayligi saglamasi ve ayristirici hizmetleriyle simdiden kullanicinin begenisini kazanmistir.

Ücretsiz Ilan
ilan.com.tr’de ilan vermek tamamen ücretsiz. Sadece kisa üyelik formunu doldurmaniz ve ardindan Ilan Ver’e tiklamaniz yeterli.

Sadelik
Sade görüntüsü, kullanim kolayligi ve kullaniciyi yormayan site tasarimiyla yayin hayatina baslamistir.

Ilan+
Ilan eklemenin ücretsiz oldugu ilan.com.tr’de eger ilaninizin diger ilanlardan önce fark edilmesini istiyorsaniz sadece günlük 1 TL karsiliginda ilaninizi üst siralarda çikarabilirsiniz.

Her Bölgenin kendi ilan Sitesi
Her gün ilan sitelerini geziyorsunuz ve bir araba veya gayrimenkul satin almak istiyorsunuz, ancak sizi diger bölgedeki ilanlar ilgilendirmiyor çünkü yatiriminizi kendi bölgenizden yapmak istiyorsunuz. Bunun için size özel kullanisli bir çözüm üretilmis. istanbul.ilan.com.tr ye girerek sadece Istanbul bölgesindeki ilanlari görüyorsunuz. Bu akilli site yapisi Türkiye’nin 81 ili, bütün ilçeleri ve bir çok kategori için geçerlidir.


www.ilan.com.tr
 
Yukarı Alt