Üniversite Öğrenicisi Tarafından Grafik Tasarım Projeleriniz Yapılır

Naz*

Üye
Kayıt
1 Kasım 2010
Mesaj
2
Tepki
0
Merhaba ben 21 yaşındayım adım Naz, İstanbul'da yaşıyorum ve 2 senedir freelance olarak işler alıyorum. Grafik Tasarım 4. sınıf öğrencisiyim ve Bilge Adam Grafik Tasarım programları sertifikam var. Ayrıca ajanslarda ve değişik şirketlerde stajlar yaptım. Genç ve yenilikçi bakış açısıyla, ciddiyet ve disiplinli bir şekilde işlerinizi gerçekleştirebilirim. Ajanslara göre daha uygun fiyat teklifleriyle çalışıyorum. Verilen işleri zamanında teslim etmeye özen gösteririm. İlgilenirseniz çalışmalarımdan örnekler de yollayabilirim. :)
Photoshop, illustrator, İnDesign, Flash, Freehand kullanıyorum.
İLETİŞİM: nc.olcer@gmail.com
 

Naz*

Üye
Kayıt
1 Kasım 2010
Mesaj
2
Tepki
0
Üniversite Öğrenicisi Tarafından Grafik Tasarım Projeleriniz Yapılır
Merhaba ben 21 yaşındayım adım Naz, İstanbul'da yaşıyorum ve 2 senedir freelance olarak işler alıyorum. grafik tasarım 4. sınıf öğrencisiyim ve Bilge Adam grafik tasarım programları sertifikam var. Ayrıca ajanslarda ve değişik şirketlerde stajlar yaptım. Genç ve yenilikçi bakış açısıyla, ciddiyet ve disiplinli bir şekilde işlerinizi gerçekleştirebilirim. Ajanslara göre daha uygun fiyat teklifleriyle çalışıyorum. Verilen işleri zamanında teslim etmeye özen gösteririm. İlgilenirseniz çalışmalarımdan örnekler de yollayabilirim. :)
Grafik tasarım - Üniversite Öğrenicisi Tarafından Grafik Tasarım Projeleriniz Yapılır photoshop, illustrator, İnDesign, flash, freehand kullanıyorum.
İLETİŞİM: nc.olcer@gmail.com
 
Yukarı Alt