Ustaya Saygı

Kayıt
7 Haziran 2008
Mesaj
533
Tepki
6
3. Datça Ustaya Saygı Sinema Günleri’nin Usta’sı 45. sanat yılını kutlayan Hülya Koçyiğit!

(26 Haziran 2008) Bu yıl Datça Belediyesi ve Kültür Bakanlığı’nın katkılarıyla, tarihi ve doğal güzellikleri ile bir doğa harikası olan Datça’da üçüncüsü organize edilen 3. Datça Ustaya Saygı Sinema Günleri’nin Usta’sı 45. sanat yılını kutlayan Hülya Koçyiğit seçildi.

Birikim Medya’nın organizasyon desteği ile gerçekleştirilecek sinema günleri 28 Haziran-5 Temmuz 2008 tarihleri arasında Datça Amfi Tiyatro’da yapılacak. Etkinlik; Sinema Günleri Afiş Sergisi, Gala Gecesi ve yedi gece amfi tiyatroda gerçekleştirilecek film gösterimleriyle birlikte sekiz gün sürecek.

Saat 19.00’da başlayacak olan Film Afişleri Sergisi’nde, bugüne kadar 200’den fazla filmde yer almış olan Hülya Koçyiğit’in 22 filminin afişine yer veriliyor.

Başta Ustaya Saygı Sinema Günleri’nde gösterimi yapılacak filmler olmak üzere; Şelale, Hıçkırık, Evlidir Ne Yapsa Yeridir, Kezban, Gülşah, Ponente Feneri, İstasyon, İşte Hayat ve Bir Kadın gibi önemli filmlerin afişlerinin yer aldığı sergi sonrasında Datça Amfi Tiyatro’da yapılacak olan Gala Gecesi’ne geçilecek.
 
Yukarı Alt