Üyelerimizin Dikkatine. (Kişisel Rütbe Hakkında..)

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Değerli Üyelerimiz;

Forum yönetimi tarafından alınan kararlar çerçevesinde üye isimlerindeki değişiklik uygulaması Gerçek Ad ve Soyad olarak uygulanmaya devam etmektedir.

Üye isimlerinin alt kısmında yazılı olan "Üye" ibaresi sizin kişisel rütbenizdir. Alınan kararlar çerçevesinde kişisel rütbelerinizi belli kurallara uygun olmak şartıyla kendiniz değiştirebilirsiniz. Bu kriterler aşağıdaki gibidir.

1 - Üyeler kesinlikle kişisel rütbe olarak Admin, Yönetici, Moderatör, Süper Moderatör, Yetkili, Sorumlu ve benzeri rütbeleri kullanamazlar.

2 - Üyeler rütbe tercihini yaparken askeri rütbe terimlerini kesinlikle kullanamazlar. (Orgeneral, Korgeneral, Albay, Binbaşı ve benzeri)

3 - Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakan ve benzeri kişisel rütbelerin de kullanımı kesinlikle yasaklanmıştır.

4 - Kişisel rütbeleriniz sizi tanımlayan ve kriterlere ters düşmeyen herhangi bir kelime, Eski üye adınız, Mesleğiniz gibi bazı kelimelerden oluşabilir.

5 - Kişisel rütbe kullanımında kurallara aykırı davranış sergileyen üyeler forumdan süreli veya süresiz uzaklaştırılacaklardır.


Kişisel rütbenizi nasıl değiştireceğiniz hakkında bir fikriniz yok ise aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

https://www.grafikerler.org/forum-kullanimi/7102-kisisel-rutbe-degistirmek.html

Saygılarımla.
Grafikerler.org Yönetimi
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Açıklama için Teşekkürler Serkan bey çok güzel özetlemişsiniz.


Bu uygulama ile Yine bir ilki gerçekleştirmiş olduk. Bu uygulama Türk forum sitelerinde sadece site yöneticileri tarafından kullanılır. Grafikerler.org Kullanıcıları ise bu günden itibaren Kişisel rütbelerini değiştirebilecekler.
 
Yukarı Alt