Vektörel çizimler için printer

Overmind

Üye
Kayıt
7 Şubat 2014
Mesaj
1
Tepki
0
Merhaba,

Parti organizasyonları için çalışmalar yapıyorum ve işimin bir dalı da parti etiketlerini hazırlamak. Parti süslemeleri için yaptığım tasarımlar için a3 dosya boyutu yeterli oluyor. Çizim için photoshop kullanıyorum, genellikle vektörel çizimler bunlar üzerinde hazır grafikler veya minik fotoğraflar ekliyorum. çizimler bittikten sonra dijital baskı merkezine götürüp çıktı alıyorum. Artık çok fazla zaman kaybına yol açıyor bu durum, a3 boyutunda baskı yapabilen printer arayışına girdim;

İlk önceliğim kaliteli renkli baskı, ikinci önceliğim kartuş maliyeti. Tarayıcı, fotokopi, faks veya hızlı print gibi ekstra özelliklere ihtiyacım yok. Epey araştırdım ama sizler kadar bilgili de değilim, hp Officejet 7110 modelini düşüyorum, fiyatı 500 lira civarında.

Sizlerden rica edeceğim bilgiler;

1. Hazırladığım çizimleri jpeg formatında baskıya götürüyorum, biraz önce forum konularını okuyunca biraz kafam karıştı, hangi uzantıda çıktı almalıyım?

2. Dijital baskı merkezlerindeki o büyük ve kapsamlı makinalardan aldığım çıktılardaki renkleri, hp marka yazıcıdan almam mümkün olmaz diye düşünüyorum, yanılıyor muyum?

3. Önereceğiniz farklı bir printer var mı?

umarım vakit ayırıp yardımcı olacak birisi çıkar diye de umut ediyorum:)
 
Yukarı Alt