Wacom Bamboo ile İlgili Birkaç Soru

MertCivek

Üye
Kayıt
31 Ağustos 2011
Mesaj
8
Tepki
0
Öncelikle herkese merhabalar,

İlk kez grafik tablet alacağım. Ve ilk için kendime Wacom Bamboo Pen & Touch CTH 470K'yı seçtim. Tabletle ilgili bazı yerlerde gezinip yorumlara baktım. Oldukça olumluydu. Yalnız ilk kez tablet kullanacağım için bazı konularda bilgisizim.

  • İlk olarak başlangıç için A5 boyutunda bir tablet kullanmak daha iyi olurmuş ama alacağım model A6. Bunun alacağım verime ne kadar etkisi olur?
  • Grafik tabletler korsan yazılımlarda sorun yaratır mı?
  • Son olarak aranızda bu tableti kullanan var mı? Varsa bir de sizlerin ağzından yorumlarınızı almak isterim. Ayrıca tabletin özelliklerini de ekliyorum. Seçimin ne kadar doğru olduğuna dair bilgi verebilmenizi kolaylaştırabilir.

Şimdiden teşekkürler. :)


Bağlantı Teknolojisi: Kablolu
Aktif Alan: A6
Basınç Hassasiyeti: 1024
Çözünürlük: 2540 Ipi
Boyutlar: 278 x 176 x 11 mm
Harici Bağlantı Noktaları: Usb
Ağırlık: 418 gr
İşletim Sistemi Uyumu: Windows 7, Windows Vista, Windows Xp
Üretici Kodu:CTH-470K-EN
 

efesertel

Üye
Kayıt
19 Haziran 2012
Mesaj
25
Tepki
1
Aynı tabletten 2 gün önce aldım gerçi daha önceden sipariş etmiştim :D ben çok beğendim kullanımı oldukça kolay ve elverişli....

Korsan yazılımlarda hiçbir sorun yaşatmıyor benim adobe cs4 photoshop extended, pixlr gibi programlarda sorunsuz çalıştı. Onun dışında aldığım için adobe photoshop elements lisanslı programı da içindeydi.

Çalışmayı gerçekten kolaylaştırıyor. İlk aldığında bakmadan çizemem diyorsan ilk bir kaç gün el göz koordinasyon sorunu yaşarsın ama çok önemli değil.

Bence alabilirsin tavsiye ederim ama şunu unutma bu alet yeteneği arttırmaz olanı ekrana yansıtır.
 

MertCivek

Üye
Kayıt
31 Ağustos 2011
Mesaj
8
Tepki
0
Cevaplarınız için çok teşekkürler. Bayağı yardımcı oldular. Kendim Traditional Drawing -geleneksel çizim deniliyor herhalde- yapıyorum zaten. Bu tablet dijital ortama geçiş yapmak için olacak. ^^

Diğer arkadaşların da tabletle ilgili görüşlerini bekliyorum. İyi forumlar. :)
 
Yukarı Alt