Web arayüz entegresi ?

Kayıt
31 Aralık 2013
Mesaj
7
Tepki
0
Arkadaşlar merak ettiğim bir sorum var. İyi güzel hoş profesyonel tasarımlar yapabiliyoruz web olarak fakat bunların siteye html olsun nasıl entegre edebilirim. Mesela wordpress teması yaptım bunun entegresi nasıldır. Bunu açıklayan görsel bir materyal var mı bildiğiniz. Wordpress'i geçtim normal bir html'e dökmesini öğrensem sorunsuz wpye bir şekilde atarım.
 
Kayıt
24 Şubat 2014
Mesaj
1
Tepki
0
merhaba kardeşim psd tasarımı css/html'e dökebilmek için yeteri derece css ve html bilmen gerekir. bunun için birçok kaynak mevcut google ye psd to css yazarsan çıkan sonuçlardan mutlaka işine yarayan bir seçenek çıkacaktır. Başarılar dilerim
 

hiro2012

Üye
Kayıt
3 Ağustos 2012
Mesaj
26
Tepki
6
konuyu biraz geç gördüm ama öncelikle psd to css mevzusu için kaynak olarak tayfun erbilenin anlatımlarını tavsiye ederim
Kod:
https://www.youtube.com/channel/UC1VAnqF9VLHNXngLwpov4kA
Kod:
http://www.ogretiyor.com/video/74/psd-tasarimi-css-e-aktarmak
htmle döktüğünüz bir temayı wordpresse entegre etme mevzusuna gelince o biraz daha karmaşık sonuçta tüm wordpress arayüzleri ve temaları içerisinde php kodları da barındırıyor.ama html ve css de arayüz geliştirecek düzeyde uzmanlaşmışsan yayındaki wordpress arayüzünde ilgili yerleri bulup örneğin kendi header alanının html kodlarını varolan wordpress arayüzündeki header alanının html kodlarında ilgili yerlere ekleyip css de uyumlu hale getirirsen ve bunu yaparken sitenin yapısal özelliklerini bozmamayı başarırsan entegrasyon işlemini yaparsın.bende bunun için vidobu sitesinin:
Kod:
http://vidobu.com/videolar/html_sitenin_wordpress_entegrasyonu/
eğitimi var fakat upload etmem gerekir.uygun bir zamanda edebilirsem onu da bir şekilde mesajla falan paylaşırım.malum wareze düşmemesi lazım sonuçta paralı bir set ve yapanın hakkını da korumak gerekir :)
 
Son düzenleme:

epsilos

Üye
Kayıt
15 Temmuz 2020
Mesaj
2
Tepki
1
Website builder adı verilen uygulamaları kullanabilirsiniz. Küresel ölçekte kullanılan pek çok eklenti / yazılım var. Konu hakkında şu videolar izlenebilir.
Biz de tasarımların kolayca entegre edebileceği hazır web sitesi yazılımı yapıyoruz. Aşağıdaki videolarda XD'de çizilmiş "temel seviye anlatım" ve entegrasyonu görebilirsiniz.

Yukarıdaki içeriklerin özetini şu videoda görebilirsiniz aslında.

 
Yukarı Alt