Web Tasarım Eğitimi

oceyhan

Üye
Kayıt
26 Eylül 2011
Mesaj
1
Tepki
0
Web Tasarım Eğitimi

Web Tasarım Kursuna Kimler Katılabilir?
Temel düzeyde bilgisayar bilgisi olan, web master olmayı hedefleyen herkes web tasarım kursuna katılabilir.

Web Tasarım Kursunun Faydaları Nelerdir?
Web tasarım eğitiminde, internet ortamında yaratıcı fikirlerinizi görsel bir platformda web tasarımı programlarından destek alarak sunabilirsiniz. Sitenizin bir tablo görünümünde olmasını sağlayan 3 boyutlu arayüz tasarımı ile efektli buton tasarımı Adobe Photoshop’ta hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda sitenizin estetik ve görsellikle birleştiği bir arayüz tasarımında hareketli banner, rollower ve popup butonlarından oluşan içeriği Fireworks’de hazırlayabilirsiniz. Web sitenizin hareketli, eğlenceli, dinamik ve ilgi çekici olmasi için, hareketli bir görsellikle müziğin yer aldığı animasyonlu içerikte Flash’dan destek alabilirsiniz. Son olarak hazırladığınız web sitenizi bütün yada parçalı olarak editör program Dreamweaver’a html mantığında kavrayarak internet ortamında yayına hazır duruma getirebilirsiniz.

Neden BAŞARISOFT Bilgi Teknolojileri Akademisinde Web Tasarım Eğitimi?

Başarısoft BTA, Adobe’un lisanslı eğitim merkezidir.
Başarısoft BTA, öğrencilerin eğitim dönemlerini güncel yayınlar ve uygulamalar ile destekler.
Başarısoft BTA, ECDL Yetkili eğitim ve test merkezidir. Öğrencilerimiz eğitimleri sonunda ECDL WEB STARTER Avrupa Yetkinlik Sertifikası alabilirler.
Başarısoft BTA, konusunda ilgili üniversite mezunu, uluslararası sertifikasyona sahip ve proje tecrübeli eğitmenler ile eğitim vermektedir.
Başarısoft BTA, sınıflarında öğrencilerinin verimli bir öğrenim süreci geçirmesi adına tüm fiziksel şartları sağlamış; projeksiyonlu sunum ile 8 kişilik sınıflarda eğitim veren bir kurumdur.
Başarısoft BTA, tüm öğrencilerine öğretme garantisi vermektedir. Eğitimlerimize %90 devamlılık ile katılan öğrencilerimiz, derslerimizde anlayamadığı konuları veya tüm eğitimi, 1 yıl süresince ücretsiz olarak alabilir.
Başarısoft BTA, kariyer planlamalarında da öğrencilerinin yanındadır. Başarı İnsan kariyer merkezimiz işverenler ile öğrencilerimizi buluşturmakta; öğrencilerimize cv oluşturma, mülakat, iş görüşmesi teknikleri konusunda profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir.
Başarısoft BTA, eğitimlerinde bilgisayar programlarının son sürümlerini kullanmaktadır.
Başarısoft BTA, tüm öğrencilerine eğitmenlerinin eşliğinde, randevusuz, sınırsız etüt imkanı vermektedir.

Web Tasarım Eğitimi İçeriği
Web Tasarım Kursu iki bölümden oluşmaktadır.

1. Bölüm Web Tasarım
* HTML’e Giriş
* Dreamveawer
* Java Script Kodlarının Sayfaya Adapte Edilmesi
* CSS Oluşturma ve Kullanma
* Hosting ve Domain İşlemleri
* FTP ve Sayfa Güncelleme İşlemleri
* Arama Motorlarına Kayıt, Google Adwords Nedir?
* Photoshop Genel Kullanımı ve Web Uygulamalar
* Fireworks
* Flash
* Flash Action Script Kodlarının Sayfaya Adapte Edilmesi
* Proje çalışması

FrontPage
FrontPage geliştirilmiş bir Html editörüdür. Html (Hyper Text Markup Language), web sayfası oluşturmak için hazırlanmış ve sadece bir Browser tarafından yorumlanabilen bir programlama dilidir. Html kodlarını, bir Notepad veya benzeri bir metin editörü yardımıyla kendiniz yazabilirsiniz. Ancak bu uzun zaman alan ve zahmetli bir iştir. Zira iyi bir Html bilgisi de gerektirir. İşte FrontPage tam burada devreye giriyor ve sizi bu külfetten kurtararak basit ve çabuk bir şekilde web sayfaları hazırlayabileceğiniz bir ortam sunuyor.

Dreamweaver
Dreamweaver, kullanıcıların standart tabanlı Web sitelerini ve İnternet uygulamalarını hızlı verimli bir biçimde tasarlamalarını, geliştirmelerini ve bunların bakımlarını yapmalarını sağlayan endüstri lideri Web geliştirme aracıdır. Dreamweaver ile, Web geliştiricileri basit Web sitelerinden en iyi pratikleri ve en son teknolojileri destekleyen ileri uygulamalara kadar herşeyi baştan sona oluşturur ve bunların bakımlarını yaparlar. Dreamweaver ile daha fazla iş üretin. Yeni özellikler ve optimize iş akışları ortak görevleri tamamlamak için gereken süreyi kısaltır. XML verilerini güçlü bir ‘sürükle ve bırak’ iş akışı ile bütünleştirin.Tasarım üzerindeki denetiminizi artırmak için yaklaştırın ve Code Collapse ile koda odaklanın. En fazla beş fare tıklaması ile
Flash Video oluşturun.

Fireworks
Web için resimler oluştururken, düzenlerken ve bunları optimize ederken, maksimum resim kalitesi ile minimum sıkıştırılmış boyu tam bir denetimle dengelemenizi sağlar. Fireworks sezgisel görsel araçları ile animasyonlu rollover ve pop-up menüleri oluşturun ve daha verimli çalışmak için Dreamweaver ve Flash ile dolaşımlı (roundtrip) düzenleme becerilerinden yararlanın. Fireworks, kendisini dikkate değer bir sürüm yapan birçok yeni ve geliştirilmiş özelliğe sahiptir. Yeni özellikler: harmanlama ve gölge gibi efektler, ithal için daha fazla dosya formatı desteği, CSS formatında pop-up menüler ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi için yeni resim düzenleme, otomatik şekil özellikleri ve özel karakterler panelleridir.

Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Dijital görüntü işlemede profesyonel standart Profesyonel görüntü düzenleme standartı ve Photoshop dijital görüntü işleme hattının lideri Adobe Photoshop yazılımı, isteyebileceğinizden fazlasını sunuyor. Devrim yaratan yaratıcı araçlar olağanüstü sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. Benzersiz uyumluluğu sayesinde Photoshop’u kendi çalışma şeklinize uydurabilirsiniz. Ve daha etkin düzenleme, işleme ve dosya yönetimi ile sizi yavaşlatacak hiçbir şey bırakmıyor.

Flash
Professional, etkileşimli Web siteleri, dijital deneyimler ve mobil içerikler oluşturmada endüstrinin en ileri geliştirme ortamıdır. Flash Professional ile, yaratıcı profesyoneller gerçekten benzersiz ve ilgi çekici kullanıcı deneyimleri için video içeren etkileşimli içerikler, grafikler ve animasyonlar tasarlar ve geliştirirler. Şaşırtıcı filtre efektleri, alfa desteği içeren tümleşik ve bağımsız video kodlama, gelişmiş anti-alias denetimine sahip yüksek nitelikli metin işleme, geliştirilmiş metin araçları ve profesyonel video ürünlerinden Flash Video (FLV) dosyaları ihraç etmek için yeni video ek bileşeni.

Flash ActionScript
ActionScript, gelişmiş etkileşim özelliklerine sahip multimedya tabanlı Web siteleri, ürün demoları, eğitim materyalleri ve benzeri çalışmalar yaratmak için Adobe'nin popüler Flash programını kullanmanızı sağlayan bir programlama dilidir.

CSS
HTML bize metin biçimlendirme alanında çok geniş olanaklar sunar. Bize sayfalarımız için global şablonlar hazırlama olanağı verdiği gibi, tek bir harfin stilini; yani renk, font, büyüklük gibi özelliklerini değiştirmek için de kullanılabilir. Bu tekniğin en önemli özelliği kullanımındaki bu esnekliğidir.

2. Bölüm Web Programlama

* ASP
Kullanıcı herhangi bir browser (iexplorer, ,netscape, konqueror vb) vasıtası ile ilgili siteye bağlandığında ki bu kullanıcının browser hanesine ilgili adresi yazması ve enter’a basması ile gerçekleşir, ulaşmak istediği dosya istekte bulunan ve bu hizmeti sunan uygulama programı tarafından (web server) kullanıcıya gönderilir. Ancak bu durum html ve htm uzantılı dosyalar için böyle iken kullanıcı .asp uzantılı bir dosyaya istekde bulunduğunda uygulama yazılımı ( web server) istenilen bu dosyayı önce yorumlar ve bu işlemin sonucunda üretilen standard html kodları kullanıcıya gönderirlir. Bu process (işlemler) kurs notlarının ilerleyen sayfalarında daha ayrıntılı olarak anlatılacaktır.

* XML
XML bir document’in (belgenin) yapısını ve görünümünü tanımlamak için kullanılan uluslararası bir standartdır.
XML (Extensible Markup Language - Genişletilebilir İşaretleme Dili yapılandırılmış belge ve verilerin evrensel formatıdır.
XML text tabanlı markup dilidir ve data alış verişinde kullanılan bir standarttır.
XML bilginin yapısını tanımlamak için kullanılan bir teknolojidir.
XML bilgiyi tanımlayan ve web’te bilgi alış verişi için kullanılan standard bir biçimdir.
XML markup dillerini tanımlayan bir metadilidir.
XML verinin yapılandırılması ve tanımlanması için kullanılan bir teknolojidir.
XML herhangi bir verinin biçimlenmesi,tanımlanması için kullanılan bir teknolojidir.

* SQL
SQL Structured Query Language yani "Yapılandırılmış sorgu dili" anlamındadır.(RDBMS) Relatianol Database Management System veritabanlarına girmek için kullanılan standart yazılım..Sql kısaca bi veritabanında veri saklamak ve istenildiğinde veriye ulaşmak için gerekli yoldur.

* PHP
PHP bir script dilidir ve PHP ile yazılan kodlar bir editörde yazılıp PHP veya (kullanılan sürüme göre) PHP, PHP3 gibi uzantılı dosya olarak kaydedilir. PHP ile yazılan dosyalar derlenmezler (compile edilmezler). Sadece Web Server’da bu dilde yazılmış scriptleri yorumlayabilecek bir PHP yorumlayıcı program mevcuttur. Bu yorumlayıcı yazılmış PHP scriptlerini Web Server’ ın anlayabileceği bir biçime dönüştürür ve yollar.

Web Tasarım Kursu Sonunda Alınabilecek Sertifikalar
BAŞARISOFT BTA Katılımcı Sertifikası
ECDL WEB STARTER ( Avrupa Birliği Sertifikası )








Özal CEYHAN

BAŞARISOFT BİLGİ TEKNOLOJİLERİ AKADEMİSİ
BAKIRKÖY : 0 212 570 54 80
KADIKÖY : 0 216 450 41 51
www.basarisoft.com
 

futurist

Üye
Kayıt
7 Kasım 2012
Mesaj
161
Tepki
9
bu kurs tanıtımları önceden bana vav neler varmış dedirtirdi. şimdi ise üzerinize alınmayın ama gülüyorum
şöyle anlatayım bir resim kursu diyelim bir anlatıyorlarki ilanda
resimle çizgi çizmeyi öğrenme****************
düz çizgi
zikzag çizgi
eğri çizgi
renleri tanıtma****************
sarıyı tanıtma
maviyi tanıtma
yeşili tanıtma
siyahı tanıtma
araçları tanıtma*************
fırça
ince fırça
kalın fırça
boyaların çeşitleri********
sulu boya
kuru boya.........

:))))))))))))))))
durumu çok bilmiyorsan vay be adamlar amma birşey öğretecekmiş bana diyorsun
iştahın artıyor
maddeyi çoğalt yöntemi bilmiyorum çok abartılı.
web tasarımında dream weaver öğetiyorsan html ve css zaten öğreteceksin ayrıca yazmaya gerek varmı
html ve css olmadan web tasarımı illa belirteceksen kimsenin öğretmediği özelliğini öğretiyorum yazarsın
html5 , css3 ve cross browser özelliği öğretiyorum falan de anlarım saygı duyarım.
 
Yukarı Alt