WordPress'le Zirveye çıkmanın yolları

Kayıt
13 Ağustos 2011
Mesaj
26
Tepki
0
Bu derste WordPress'in ünlü eklentilerinden birisi olan All in One SEO Pack'in kurulumundan ve kullanım işlevlerinden bahsedeceğim.

Herkes web sitesini Google'da üst sıralara çıkarmak ister. Üst sıralara çıkmak için kullanabileceğiniz All in one SEO'dan bahsetmek istiyorum. Bu eklenti sayesinde sitenizdeki ****ları düzenleyebilirsiniz, yazdığınız her yazı için başlık, açıklama ve anahtar kelime belirleyebilirsiniz. Arama motorlarında üst sıralarda çıkmanız için çok faydalı bir eklentidir WordPress'inizi kurduktan sonra şiddetle tavsiye ettiğim eklentilerden birisidir.

KURULUM:

Eklentiyi mek İçin Tıklayınız

Sıkıştırılmış dosyayı açın ve siteniz.com/wp-content/plugins dizinine dosyalarınızı yükleyin. Site yönetimine girin ve eklentinizi (WordPress All in One SEO Pack yazan eklentiyi yüklü eklentilerden) etkinleştirin. Tercihler kısmından eklentinizi seçin ve gerekli düzenlemeleri yapın.



İşte bazı tavsiyeler:

Eklentinin Detaylı Ayarlarını yaparken fazla keyword kullanmayın. Sitenizi genel olarak tanıtan kelimeler yeterli olacaktır. Eklentiyi kurduktan sonra dikkat etmeniz gereken en önemli husus şudur: Yazılarınızı yazarken WordPress'in kendi etiketlerini kullanmamaya özen gösterin. Aynı etiketleri SEO'ya da yazarsanız siteniz için arama motorlarında olumsuz sonuçlar oluşabilir. Farklı kelimeler girecekseniz yazmanızın bir sakıncası yoktur.

Globalleşen dünyada en üst sıralara çıkmanız dileğiyle iyi bloglamalar...
 
Yukarı Alt