Xcalibur hava basinc problemi

evve

Üye
Kayıt
3 Şubat 2010
Mesaj
57
Tepki
0
iyi gulner,

kullandigim AGFA Xcalibur'un vakum sisteminde problem var. Yani, eskiden makine hava basinci gereken dereceye ulastiginda hava girisini kapatiyordu. Bundan dolayi da kompresor hava pompalamayi durduruyordu. Eger hava basinci azalirsa makine otomatik olarak hava grisini aciyor ve bunu farkeden kompresor de devreye giriyor ve hava pompalamaya basliyordu.

Simdi ise, makine hava girisini kapatmiyor, surekli acik tutuyor. Ama normalde kapatmasi gerekiyor. Dolaysiyla "zavalli" kompresor de surekli calismak zorunda kaliyor.

Cozum onerilerinizi bekliyorum

Saygilar :cool:
 
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
2
Tepki
0
Merhabalar
bende AGFA Xcalibur 45 kullanıyorum benim başıma gelmedi ancak
servis için telefon verebilirim
nova dan Şevket Usta tel 0506 660 80 72
umarım yararlı olur
 

evve

Üye
Kayıt
3 Şubat 2010
Mesaj
57
Tepki
0
@Mehmet Sami Kilitçakan

Cok tesekkur ederim Mehmet Bey,

Evet NOVA Baskiyi bilirim. Sevket Bey'le de irtibat halindeyim. Ve kendisinden Allah razi olsun, cok yardimci oluyor. Forumda ise sizin gibi ayni makineyi kullanan ve benzer sorunlari yasayan arkadaslara durumu bildirmek ve onlarin fikirlerini almak icin bulunuyorum. Ayrica, onerebilecekleri cozum yollarini da merak ediyorum.

Saygilar :cool:
 

brujuva

Üye
Kayıt
8 Nisan 2011
Mesaj
3
Tepki
0
merhabalar..bende xcalibur 45 kullanıyorum..ama cok mağdurum..sürekli bir banding problemimiz var ve o kadar herşeyi yapmamıza rağmen kurtulamadık bir türlü..Nova baskı Şevket bey bile zorlanıyor bu durum karşısında..Tramlı ,degradeli zeminlerde yok edemediğimiz çizgi çizgi şeklinde bandingler çıkıyor..Sizdede böyle "Banding" sorunu varmı..oldumu..olduysa nasıl sorunu çözdünüz..bilgilendirirseniz çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz..bu forum olmasa tüm türkiyede bu makinaya sahip kimlerin olduğunu araştırmaya koyulacaktım..sizlere ulaşabileceğim numara varsa özelden yollarsanız telefonlada danışmak görüşmek isterim..
 
Yukarı Alt