Yamyamların farkında mısınız?

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Gece haber bültenlerinin neredeyse tümünde, büyük bir yaygara koparılarak ekranlara yansıtıldı. Sevgili Peygamberimizi kötüleyen, O’na art niyetle yaklaşılan ve hakaretler içeren bir film çevrilmiş ve bunu bir avuç Kıpti denen topluluğa ait bireyler yapmışmış!
Bunu duyan Libyalılar da ABD büyükelçiliğini basarak, büyükelçiyi ve üç adet çalışanı katletmiş!

Öncelikle bir konunun altını çizmekte fayda var burada dünyaya verilen mesaj, Müslümanların birer cani olduğudur, bunu görmek gerekiyor! Bu ilk değil biliyorsunuz, Libya lideri Muammer Kaddafi katliamında da yapılanları izlerken kanımız donmuştu. Taktik aynı, katliamın başlayış, ilerleyiş ve sonucu yine aynı!

Bu şu demek oluyor, o katliamı yapan grup, yine iş başında! Bunlar kimlerdir peki, öncelikle bunun tespit edilmesi gerekmez mi?

Birazcık düşünebilen bir insan, uyduları sayesinde istediği insanın, yatak odasına bile girecek bir teknolojiye sahip olan bu ülkenin, neden bu suçu işleyenleri tespit edemiyor oluşu değil midir? Üstelik stratejik olarak ABD’nin son derece önem verdiği bir yerden bahsediyoruz, Libya’dan!

Tahmin edeceğiniz üzere, yirmi dört saat boyunca kayıt altında tutulan, gözetlenen ve takip edilen yerlerin birinden bahsediyoruz. ABD istemedikçe, hiçbir ülkede sinek dahi uçamaz, ABD büyükelçiliğinin basılması, yakılması, yıkılması, elçisinin öldürülmesi mümkün değildir! ABD bunun olmasını istemediği sürece!
Bu imkânsızdır anlamında demiyorum, elbette ki yapılabilir ama sadece ABD istediği zaman, istediği şeylere müsaade eder!

ABD neden bu yöntemi kullanır?

Nedeni basittir, tarz olarak bireyselleri suçlamaz, toplumları ve toplulukları suçlar, bu onun hareket alanını genişletir. Diline doladığı bir terörizm kelimesi vardır ki, dilediği şekilde yuvarlar topu, istediği şekilde de gol yapar! Terörizm onun ekmek yediği en iyi sofra diyebiliriz. Ne tarafa çevirirse çevirsin, karnını bunun sayesinde doyurmakta olan bir ülkeden bahsediyoruz!

İslam Dünyasına yeni tuzaklar kuruluyor!

İyi bir siyasi çıkış yakalayan ve başarılı bir grafik çizmeye başlayan Mısır’ın nüfusunun %7’sinin Hristiyan Kıptilerin oluşturduğunu kaçımız bilmekteyiz?

Peki, bu olayın hemen akabinde, Mısır’da yaşananların, bu olaylarla bir anda, nasıl iç içe girdiğini görmekte misiniz?

Sözde hakaretler içeren bir filmin, resmi olarak gösterimine izin verilmesi, sonrasında bu filmden bir anda Libya’da yer alan “yamyamların” haberdar olması, büyükelçiliği basması, katliam yapması, sonra Mısır’ın yeniden ayaklanması, tüm bunlar bir tesadüf müdür? Tesadüf değil ve organize bir iş ise eğer, bu denli planlı ve güçlü bir harekete sahip olan Müslüman toplumların, neden içi dışı karma karışıktır peki? Neden her gün kendi kendilerini yok etmek çabasında olurlar? Peki, Ülkemizde yaşananlar, az şeyler midir?

Toplumsal nifakların, tuzakların ve bu düzenden karnını doyuran yamyamların farkında mısınız?


Ozan Muhammet CANDAN
Grafikerler.org
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Aslında yazınızı akşam okudum yazmak istediğim o kadar çok şey vardı ki bunun üzerine nedense cümleleri doğru düzgün kuramadım ve vazgeçtim .. Ve ardından çok üzüldüm sessiz!! kalabalık arasında birde kendimi görür gibi oldum çünkü, düşüncelerimi ifade edemeyince .. Kaleminize sağlık..
 
Yukarı Alt