Yapmış Olduğum Bir Kaç Logo Tasarımını Beğeninize Sunuyorum

Tepki
1
önceden yapmış olduğum bir kaç logo tasarımı. yorumlarınız kendimi geliştirmem açısından benim için değerlidir yorumlarınız için teşekkür ederim.kader kundura.jpg Asya 2 tur.JPG BELEDİYE.JPG berat teknoloji.jpg cim 2.jpg cim1.jpg EYJAFİLM.JPG fotografcı.jpg komite 2.jpg logo mr.jpg melek.JPG mr tasarım 3d.jpg Pastane 2.jpg runnig.JPG webbadministrator.JPG yasin.jpg

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Aynı objelerin neredeyse her yerde kullanılması bana tembellik yaptığınız düşüncesini çağrıştırıyor ama grafikerlikte tembelliğe yer yok. Daha kararlı olduğunuz zamanlarda çizdiğiniz logoları da görmek isteriz. Logolarde genel olarak renk uyumlarını beğendim, 1-2 si hariç kullanılan fontları ve yazı stillerini beğendim. Yuvarlak içinde yazdığınız logolarda yuvarlak alanın çok ince olduğunu ve bu şekilde şık durmadığını düşünüyorum, biraz daha genişletilebilir, bu şekilde göze hitap edebilir ve yazıları büyütme imkanı da sağlayacağı için daha anlaşılabilir olabileceğini düşünüyorum. Bazı logolarda uygulanan gölge ve renk geçişi efektleri tek renk (folyo, lazer kesim vs.) kullanıldığında sorun yaratabileceği için düz renkler kullanmanızı tavsiye ederim. Ellerinize sağlık ...

Tepki
1
yorumunuz için çok teşekkür ederim yazdığınız dipnotları tekrar değerlendirip bundan sonraki tasarımlarımda daha iyi bi,r çalışma çıkartaçağımı umuyorum teşekkür ederim tekrardan.

Yukarı Alt