Yardım Ayarları

justices

Üye
Kayıt
14 Şubat 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var

İlliustrator'a yeni geçtim daha doğrusu birkaç ay once daha onceden freehand kullanıyorum sabit ayarlarımı yaptıktan sonra ekstra çizgi kalınlığı punto font ayarları sabit idi. Nesneyi üstünü seçerek değiştiriyordum yeni bir sey yapacağım zaman sabit ayarlarım devam ediyordu illiustrator da Örneğin Arial fontu ile çalışacağım zaman ilk çalışma sayfamın üzerinde gerekli ayarlamalarımı yapıyorum 8 pt Arial font u falan daha sonra bu çalışma alanında bir kopya daha oluşturuyorum (shift+O) yardımıyla ayarlamalarımın hiçbiri aktif olmuyor tamamı programın orj. kendi ayarları myrad fount 12 pt falan bunu değiştirebileceğim bir yer warmı?


Ayrıca çizgi kalınlığımı yazarken 0.5 kullanıyorum bunu .(nokta) ile yazarsam problem yok fakat ,(virgül) ile yazdığım zaman hata veriyor evdeki pc de virgül kullanabiliyorum yardımlarınız için teşekkür ederim ..
 

enjoyinger

Üye
Kayıt
20 Ocak 2009
Mesaj
29
Tepki
0
template olarak hazırladığın bir dosyayı kaydedip daha sonra o belgeyi açarak çalışabilirsin. Kaydetme seçenekleri yada export seçenekleri arasında olduğuna eminim.
 
Yukarı Alt