Yardımcı Olun Lütfen

Birazben

Üye
Kayıt
12 Ağustos 2013
Mesaj
2
Tepki
0
Ben Düz Lise mezunuyum bu sene bu yıl ki sınav sonucum beklediğim gibi gelmediği için bu yıl 1. yerleştirmelerde tercih yapmadım fakat pişman oldum, 2. tercihlerde 2 yıllık grafik tasarımı düşünmeye başladım. Bu bölümün sanırsam 4 yıl olanı da varmış. Peki 2 yıllık ve 4 yıllık arasındaki farklar nelerdir? 2 yıllık bölümler yetenek sınavı yapıyor mu? Çünkü pek çizim yapamam. İş olanakları vs... Şimdiden teşekkürler.
 
Kayıt
1 Temmuz 2013
Mesaj
31
Tepki
0
@Birazben
ben 2 yıllık grafik tasarım mezunuyum. 2 yıllık eğitimde 4 yıllık eğitimin sıkıştırılmış halini veriyorlar ve daha çok programlar üzerine eğitim veriyorlar. 2 yıllıkta yetenek sınavı yapılmıyor. mezun olalı 2 ay oldu 1buçuk aydır da çalışıyorum. iş imkanları oldukça geniş, ikamet ettiğin yerede bağlı bu tabi.
 
Kayıt
23 Ağustos 2013
Mesaj
16
Tepki
1
Zeynep CANSU 2 yıllık okumak hiç okumamaktan tabi ki iyidir. Ama 4 yılda öğrendiğimi 2 yılda öğrendiğinizi söylüyorsunuz. bu yanlış bir yönlendirme...
 
Kayıt
1 Temmuz 2013
Mesaj
31
Tepki
0
DeadDesigner, Birazben 2 yıllık ve 4 yıllık arasındaki farkı sormuş ben eğitim içeriklerinin aynı olduğunu kastetmiştim yanlış anlaşılmışım 4 yıllıkta tabiki daha geniş kapsamlı eğitim verilir bu mantıkende böyledir.
 
Yukarı Alt