Yardımcı olurmusunuz?

KnuckLes*

Üye
Kayıt
13 Eylül 2012
Mesaj
2
Tepki
0
Hoşbulduk :)

Bu arada konu açıcak yer bulamadım burada sorayım. Şimdi dreamweaver da index.html yaptık. Sitede 6 tane link bulunuyor. En basit olanını alalım; İletişim. ben index.html yapınca ekstra birde iletisim.html mi yapmam gerekiyor? tasarım kısmında çok problem çekmiyorumda bu tip şeyleri öğrenemedim henüz. Yani index.html deki iletişim butonuna link vericem ve o linkede iletisim.html sini mi atıcam?
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
@KnuckLes*

Sence de bir de iletisim.html sayfası olusturman gerekmiyor mu? Doğrusunu istersen, gerekmiyor. Ayrı bir iletişim.html oluşturup oluşturmayacağın, İletişim bilgilerinin :

1. Ayrı bir sayfada yeralmasını istemene,
2. Aynı anasayfa içinde, daha doğrusu altında, yeralması nıistemene,

bağlı. Ayrı sayfada yeralsın dersen, o zaman anasayfa ile diğer tüm sayfalardaki menüde "İletişim" için o sayfanın bağlantısını vermelisin (href'le başlayan). Aynı sayfada yeralsın dersen, bu kez ayrı sayfalara bağlantı vermek yerine bu ayrı bölümlere (örneğin, İletişim, Hakkımızda, Faaliyetlerimiiz) demir atarsın. (# işareti ile başlar.) Bağlantılar için kodları şu an tam hatırlamıyorum, ama sen işin içinde biri olarak çakmışsındır.

İkinci durumun bir örneği için, benim basit arayüzlü, gerçekte tek bir sayfadan oluşan sitemi inceleyebilirsin.

Merhaba!
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
@KnuckLes*

En basitiyle sana anlatayım. anasayfa,hakkımızda,hizmetler ve iletişim olsun her biri için bir sayfa olmalı ve bu sayfalar arası geçişi sağlayacak linkler ile bağlantı olmalıdır.
 
Kayıt
12 Temmuz 2013
Mesaj
8
Tepki
0
Kolay Gelsin arkadaşlar.. Her Sayfaya Teker Teker Bannerdir filan dosyalarını teker teker kopyalamana gerek yok. Dreamweaverden şablon Oluşturma Gibi Bir Avantajı var Onu Araştırırsan Daha İyi Olur snn İçin ve en yakın zaman Php Öğrenmeye bak Html Bi yere kadar :)
 
Yukarı Alt