Yeni Çıkan ÇR'ler

Kayıt
11 Aralık 2012
Mesaj
77
Tepki
6
Bu başlık altına yeni çıkanları ve belki de okuduktan sonra görüşlerinizi yazabilirsiniz.


Thomas Ott Kitapları Flaneur Comics'den Çıktı!


Flaneur kitaplığı piyasa temayüllerinin dışında akan seçkisi ve edisyona gösterdiği hususi ihtimamla Türkiyeli okurun ezberini bozmaya, bu kez İsviçreli sanatçı Thomas Ott ile devam ediyor.





http://cizgiromanokurlariplatformu.blogspot.com/2013/08/thomas-ott-kitaplar-flaneur-comicsden.html


Not - Uzun zamandır bilgi paylaşmıyoruz. Şimdi de çok paylaşasımız geldi ama uzun uzun yazmak çok zaman alıyor ve işe giymek gerekiyor. Link veriyoruz mecburen. Bağışlayacağınızı umuyoruz bu defalık.
 
Kayıt
11 Aralık 2012
Mesaj
77
Tepki
6
The Simpsons Çizgi Romanı Okuma Rehberi - 1


Bizim gibi özeleştiri yapamayan ve eleştiriyi de kaldıramayan bir toplum için The Simpsons üzerimize hiç alınmayacağımız onlarca eleştiriyi barındıran muhteşem bir eser olma özelliği taşıyor ve şimdi Aylak Kitap tarafından basılıyor. “Türk Malı” gibi bir diziye tahammül edemeyen, çizgi film/romanı sadece çocuklar için sanan bir zihniyetin sanatı denetlemeye kalkıştığı toplumumuzda The Simpsons yeterli okur kitlesine ulaşırsa inanıyorum ki insanlarımızın düşünme biçimini değiştirebilecek bir yapıt bence.



http://cizgiromanokurlariplatformu.blogspot.com/2013/08/the-simpsons-cizgi-roman-okuma-rehberi-1.html
 
Kayıt
11 Aralık 2012
Mesaj
77
Tepki
6
[h=3]Büyülü Çizgi Roman'dan THOR ve KIZILMASKE 2 Çıktı[/h]

Çizgi roman dünyamıza hızlı giriş yapan Büyülü Çizgi Roman, Marvel Team Up'ın ardından Thor essential ve Kızılmaske çr dizisi 2. cildiyle yoluna devam ediyor:



 
Kayıt
11 Aralık 2012
Mesaj
77
Tepki
6
[h=3]Seyfettin Efendi'nin Olağanüstü Maceraları Çıktı![/h]
İstanbul, 1924... Halkının yeni bir hürriyete kucak açtığı, yıllar süren işgalden kurtulmuş, yüzyıllardır başkent olduğu imparatorluğu geride bırakmış bir şehir; sinsilikleri aklın ve bilimin sınırlarını aşan hainler ve katiller için ise adeta bir cennet. Fakat neyse ki tüm bu pespayeliklere tahammülü yıllar evvel tükenen bir İstanbul beyefendisi var.



Seyfettin Efendi, ataletiyle birlikte şahsi menfaatlerini de bir kenara bıraktığı, İstiklal Harbi’nin ardından bizzat kurması için görevlendirildiği İfşa-yi Sırr Teşkilatı’ndaki esrardaşları; dillere destan kuvvetiyle pehlivan İsmail, fennî icatlarıyla mühendis Münevver, sarsılmaz iradesiyle adli tabip Aziz ve keskin gözleriyle casus Esat, acar hafiyenin en olağanüstü vak’aları çözmesine merakla yardımcı olurlarken Anadolu’yu ve Trakya’yı, iç ve dış alçaklıklardan koruyorlar.


Teşkilat kayıtlarından elinizde tuttuğunuz nüshaya konu olan vak’ada, İstanbul’u çirkin sıfatlarına benzetip, yedi tepesine lanet saçmaya çalışan kanı bozuklar, İfşa-yi Sırr’ı peşlerine takma gafletinde bulunuyorlar. Dehşetin esiri olmaya işgalde bile bu kadar yaklaşamayan İstanbul’un mabetlerinde yoğun bir takip başlıyor.
Eğer ki olacaklar sizi meraka ve heyecana sevk ettiyse, Devrim Kunter’in Seyfettin Efendi’nin notlarından hem derlediği hem de çizim vazifesini üstlendiği bu olağanüstü maceraya şahit olmanızdan sonsuz kıvanç duyarız.

"Yeditepe Canavarı" kitabının bulunduğu dükkanlar:
Beşiktaş:Arka Bahçe Çizgi Roman DükkanıPegasus Oyuncak
Taksim:GON Çizgi Roman Kitabevi
Kadıköy:Büyülü DükkanGerekli Şeyler
İstanbul içi ve dışı diğer mağazalar kısa sürede eklenecektir.
Pazartesi gününden itibaren www.seyfettinefendi.com sitesinden sipariş yoluyla temin edebilirsiniz.




 
Kayıt
11 Aralık 2012
Mesaj
77
Tepki
6
Marmara Çizgi, bir sayı sonra orijinal çizgi roman dizisine ulaşacak ve bizler de amerikalı okurlar gibi 4 ayda bir çıkacak ciltleri bekliyor olacağız. Yürüyen Ölüler 16. sayısıyla raflarda yerini aldı. Sevinsek mi üzülsek mi bilinmez :)


Yürüyen Ölüler Bölüm 16 – Daha Geniş Bir Dünya
Robert Kirkman & Charlie Adlard & Cliff Rathburn




İmparatorun cellatlığından kiralık katilliğe evrilen hayatıyla yollara düşen bir adam ve onun minik oğlunun maceraları devam ediyor. Japon kültürüne dair detaylı bilgilerin yer aldığı bu çizgi roman manga ekolünün yüz aklarından biri. Marmara Çizgi'den bir manga klasiği devam ediyor.


Yalnız Kurt ve Yavrusu Cilt 6 – Ölüler İçin Fenerler
Kazuo Koike & Goseki Kojima




 
Yukarı Alt