Yeni Et Logo Çalışması

Ra_eM

Üye
Tepki
0
Merhabalar tasarımcılığa yeni başlıyorum bir tasarım yaptım bakalım beğenecekmisiniz?

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
Harika, muhteşem... çok beğendim.. renk uyumu şahane.. insanın yeni et kasabından gidip et alası geliyor.. Tasarımlarınızda hangi programları kullanıyorsunuz merak ettim..

Başarılar.

Ra_eM

Üye
Tepki
0
@Ahmet ALTUN

Ciddimisiniz siz :allalla: kötü olmuşsa kötü diyebilirsiniz ben anlayışla karşılarım :) Lütfen samimiyetle cevap veriniz alışkın değilim böyle yorumlara :D

Corel Draw da yaptım bu logoyu

teşekkür ederim yorumun için.

danisman

Consultant
Tepki
30
Ben de çok beğendim, reklamcılık işte budur diyorum, sizin gizli kalmış bir yeteneğiniz var bu konuda, yeteneğinizi daha da geliştirmeli, üzerinde yoğun bir şekilde çalışmalısınız....

Dip Not: Yakın bir zamanda artık reklamcı olduğunuzu ve tasarım işleri yaptığınızı tüm kamuoyuna duyurabilirsiniz :)

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
@Ra_eM

Değerli Ra_eM ;

Anlayışla karşılarım sözünüze dayanarak fikrimi belirtiyorum ; Tasarım farklı, grafik farklı bir kavramdır.
Tasarımcılığa yeni başlanmaz, önce tasarımcı olmak için karar verilir sonra bu konuda eğitim almak gerekir. Sonra bu işte kendini geliştirmek için sürekli çalışmak daha çok çalışmak gerekir. Eleştirisi bol bir iştir geniş ruhlu olmak gerekir.. vs vs..

Bu konunun ilk mesajı şöyle olsaydı daha iyi olurdu ; Tasarımcılığı, grafikerliği çok seviyorum. İlerde grafiker tasarımcı olmak istiyorum, henüz bir şey bilmiyorum fakat şöyle bir logo denemesi yaptım.. acaba nasıl olmuş.. değerli fikirlerinizi esirgemeyin.. bende umut varmı.. ?

Benim önerdiğim şekilde yazdığınızı varsayarsak ; renkler uyumsuz, çok acemice fakat umutsuz değil.. sürekli antreman yaparak, öğrenerek, kendini eğiterek, izleyerek ilerde çok harika işlere imza atabilirsin..

Başarılar dilerim. :)

Ra_eM

Üye
Tepki
0
@danisman ve @Ahmet Altun değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..

@danisman yeteneğim varmı bilmiyorum ama kendimi geliştirmeye devam edeceğim...

@Ahmet Altun haklısın belki sizin dediğiniz gibi yazsaydım çok daha farklı olabilirdi.

Eğitim almak için biraz daha neyin nerede nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum daha sonra eğitim almayı düşünüyorum..

teşekkür ederim yorumlarınız için

Yukarı Alt