Yeni Konu Açarken " Etiketleri (Anahtar Kelime) " Kullanma - Resimli Anlatım

Durum
Konu kapatılmıştır.

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Forum içerisinde varolan bir konu yada görseli Arama menüsü ile herzaman bulamıyabiliyoruz . Bunun nedeni ilgili konuya yeteri kadar "Etiket" tanımlaması yapmadığımız içindir. Forum sistemi konu açtıktan sonra ilgili başlığa göre otomatik etiket atmaktadır ama aramalarımızda bu yeterli gelmemektedir.

Etiket ile anlatılmak istenen ; o konuyu arama yapacağımız zaman kullandığımız anahtar kelimelerdir. Bir konuda ne kadar çok anahtar kelime (etiket) kullanırsak o konunun aranıp bulunması o kadar kolaylaşacaktır. Bu hem forum için hemde arama motorları için geçerlidir. Yeterli etiketi girmediğimiz takdirde ilgili konuyu bulmak için harcağımız emeğe yazık olacaktır. Forum sistem

Konunuzu açarken resimde görüldüğü gibi etiketlerinizi buradan tanımlayabilirsiniz. En fazla 25 anahtar kelime ( etiket ) tanımlayabiliyorsunuz. Anahtar kelimelerinizi virgül ile ayırmayı unutmayınız.



Anahtar kelime (etiket) tanımlamadan konunuzu açmış iseniz bu seferde ilgili konunun altında bulunan "Etiketleri Düzenle" butonunu kullanabilirsiniz.Yalnız bu sefer ekleyebileceğiniz etiket sayısı 20 dir. Ayrıca virgül ile ayırma kuralı geçerlidir.



Unutmayalım ki yaptığımız bu işlem hem başka üyelerin aradıklarını hemde kendi aradığımızı daha hızlı bulabilmemiz içindir.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt