Yeniçarşım.com ile Evden Çıkmadan Çarşıya Çıkıyoruz!

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Ekim ayından bu yana yayında olan Yeniçarşım.com, alışkın olduğumuz e-ticaret sitelerinden oldukça farklı. Site şimdiden sloganı olan “Evden çıkmadan çarşıya çık” mottosunu fazlasıyla yerine getiriyor. Çünkü şimdiden Yeniçarşım.com’da yüzlerce mağaza var ve siz dilediğiniz ürünü bu mağazalar arasından seçerek satın alabiliyorsunuz. Üstelik, internetten alışveriş yaparken en çok çekindiğimiz “güvenlik” engelini Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi ile çözmüşler.

Sistemi açıklayan video:


Yeniçarşım.com’un diğer alışveriş sitelerinden önemli farkları var. Platformun en belirgin karakteristiği olan alıcı ile satıcıyı bir araya getirme stratejisi, satıcıların (mağazaların) ticari kuruluş olması gibi akıllıca bir taktikle desteklenerek, son derece başarılı bir sistem getirilmiş durumda. Yeniçarşım.com’da satış yapan her mağaza, ticari unvana sahip, fatura kesen ve dolayısıyla garantili ürün satan mağazalar. Bu sayede aynı ürünü birden fazla mağaza arasından güvenle seçerek satın alabiliyorsunuz. Herhangi bir problemde “Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi” ve Yeniçarşım’ın başarılı müşteri hizmetleri departmanı hizmetinizde.

www.yenicarsim.com‘da 24 farklı kategoride onbinlerce ürün bulunuyor. Bilgisayar ve elektronik kategorilerinde birbirinden güzel ürünler Yeniçarşım.com’da.
Ayrıca, www.facebook.com/yenicarsim ve www.twitter.com/yenicarsim adreslerinden ise Yeniçarşım’ı takip edebilir, kampanya ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.
 

debro

Üye
Kayıt
5 Kasım 2013
Mesaj
1
Tepki
0



Tarihi şehirden bir çok farklı noktadan online mobese kameraları ile canlı yayın seyredebilirsiniz. Alt yapı çalışmaları uzun bir süredir devam eden ve sonuçlandırılan İstanbul Canlı İzle kent güvenlik sistemi halka açılmış durumda. Şehrin önemli ilçeleri, tarihi ve turistik bölgeleri artık bir tık ile karşınızda. İstanbul Belediyesi tarafından uzun zamandır çalışmaları yürütülen İstanbul Mobese sistemi uzun bir aradan sonra halka açıldı. Şehrin bir çok bölgesine yerleştirilen mobese kameraları ile tarihi ve turistik mekanları yüksek çözünürlük ve görüntü kalitesi ile seyredebilirsiniz. Tarihi dokuları ve mimarisi ile dikkat çeken şehir İstanbul Canlı Kamera sistemlerinin halka açılmasıyla önemli bir gelişme kaydetmiş oldu. Web sitemizde ise bu kameraları rahatlıkla seyredebilirsiniz.
 
Yukarı Alt