Yüzünüzü Güldürecek Fiyatlar

nihat10

Üye
Kayıt
23 Mayıs 2014
Mesaj
3
Tepki
0

Mobilyalar evimizi güzelleştiren eşyaların başında gelir. Mobilya seçerken nelere dikkat ederiz ? Mobilyanın modeli, konforu ve en çok fiyatında dikkat edilir. Kargılı Mobilya'da kaliteli mobilya modelleri birbirinden avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleriyle yüzünüzü güldürüyor.

Her tarza uygun mobilya çeşitliliği ve uygun fiyat avantajı ile evlerinizi güzelleştirebilirsiniz. 2015 mobilya modelleri dahil olmak üzere tüm trend mobilya modellerini Kargılı mağazalarında görebilir ve sipariş verebilirsiniz. Koltuk takımları, yatak odası takımları, yemek odaları, genç odaları, tv üniteleri ve düğün paketlerinde %40'a varan indirimler devam ediyor. Kampanya denilince, indirim denilince akıllara Kargılı Mobilya gelir. Açılışa özel kampanya ile başlayan indirim rüzgarı, sonbahar kampanyası ile devam edip son olarak MOSDER Mobilya Festivali ile müşterilerinin yüzünü güldürüyor. İster modern, ister avangarde, country ya da klasik mobilya modellerinde büyük indirimler. Bu fırsatları kaçırmayın.

Tüm Kargılı Mobilya mağazaları ve "Türkiye'nin Sanal Mobilya Mağazası" online alışveriş sitesi www.kargilimobilya.com.tr ile bu kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Kampanyaların süresi kısıtlı olduğu için bu avantajlı fiyatları geri çevirmemenizi öneriyoruz. Hepimiz hem kaliteli hem de uygun fiyatlı mobilya sahibi olmak isteriz. Sizlerin ne istediğini iyi biliyor ve isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz. 24 ay Kargılı güvencesiyle birbirinden özel mobilyalara kampanyalı fiyatlarla sahip olmak için hemen şimdi size en yakın Kargılı şubesine gidebilir ya da "bi tıkla kapında" sloganıyla çıkış yakalayan online alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: mobilya | koltuk takımı | yatak odası | yemek odası | genç odaları
Kaynak: Kargılı Mobilya
 
Yukarı Alt