abdiyar tarafından yazılan mesajlar

1. A

YAŞLANDIRMA ÇALIŞMASI :) 2 dakkada 50 yıl ileri git :)

@i.Furkan Hocam kendim şu anda ingilzce hazırlık görmekteyim.İngilizceyle içli dışlıyım sebebi bu olabilir :)
  2. A

Yaptığım 3d çalışmalarım.

@i.Furkan Çok sağolun hocam inşallah şu okulum bittikten sonra alırım.Yorumunuz için teşekkür ederim
  3. A

Sizce bu domain tutulurmu yada ne kadar eder ? Arkadaşlar Baktıysanız yorum bırakın

arkadaşlar elimde Jenerik bir domain var.Amacım tutulacak bir site yapmak Güzel bir script yapılırsa bence tutulur.Her türlü kategoride insanların tartışacağı bir script.Siyaset,futbol,haber,film,kitap gibi ayrı kategoriler ve insanların rahtca fikrini belirteceği tartışacağı bir website...
  4. A

@Hakan Dağdeviren Hocam kendim grafiker değilim :) makine mühendisliği 1.sınıf haliyle benden profesyonel bişeyler çıkmaz kaldıki 3d tasarımına 2 aydır başladım.elimizden gelen bu kadar ileride inşallah bunun eğitimini alırım.
  5. A

@Hakan Dağdeviren Hocam yansımanın sahte büyüsünden kastınızı anlamadım :)
  6. A

Sakın gülmeyin ilk çalışmam sadece eleştirilerinizi yaparsınız sevinirim.

@Hakan Dağdeviren Hocam logoyu yaptım bildğin photoshop :)
  7. A

YAŞLANDIRMA ÇALIŞMASI :) 2 dakkada 50 yıl ileri git :)

@Hakan Dağdeviren Hocam değerli yorumunuz için teşekkürler :) Evet gözleri sonradan fark ettim.Valla dudaklar hiç aklıma gelmedi zaten amacaım hani sadce simayı değiştrmekti.Burun kısmı ve sima liquify filtresinde oynandı. :)
  8. A

63 kişi bakmışta biriniz yorum yazmamışsınz hayret doğrusu :)
  9. A

Hani bu tasarım işini ciddiye aldıktan sonra yaptığım ilk çalışmam görüşlerinizi,eliştirilerinizi bekliyorum
Yukarı Alt