gerçekten merak ettiğiniz bi soru varsa (imasız bi şekilde) ona cevap vereyim :)
ben kullandığım bütün programları okuduğum gibi yazarım. drimvivır, flaş, fotoşop.... ve bu da benim dışımda kimseyi bağlamaz.
saygılar :)
JOOMLA yazısı diğer objelerin arasında çok soluk görünüyor. Bir de renksiz bi renk seçilmiş zaten. Pikseli de bozulmuş. 3dmax bilgim pek yok ama o yazı fotoşopta yapıldıysa şayet, önce transformasyon uygulanıp sonra rasterize edilmeliydi. Bu söylediklerim şayet öyle yapmamışsanız geçerlidir. :)
O mikrofon kafasıyla aynı renkte olan A harfleri birbirine benzetilebilirdi... Yani ben olsam öyle yapardım. Bir de logolarınızın çalışılan alanı çok küçük olmasına karşın, kendileri çok büyük; fazlalıkları yok ederseniz daha gerçek anlamda bi logo sahibi olmuş oluruz :)
Çalışmanızın en büyük kusuru; ilk bakışta "yelken" isminin "elken" şeklinde görünmesi...
Bunu gidermek için "y" harfini kelimenin diğer harfleriyle aynı fontta ve renkte tutabilirsiniz.
Yelkenlinin genel tasarımı güzel olmuş. Yalnız benim tasarımlarda en çok gözüme çarpan şey kelimelerin doğru...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.