Adile Dilbilmez tarafından yazılan mesajlar

  1. A

    Font Yönetimi

    ilginize çok teşekkür ederim,benim için çok faydalı oldu sağolun .
  2. A

    yazı fontları hakkında

    Değerli arkadaşlar ben corel i kendi çabalarımla öğrendim ve şuan taş işinde çalışıyorum fakat arada bazı sıkıntılar yaşıyorum örneğin hazır yazı fontlarını corel de nasıl açıp uygulayacağımı çözemedim hala bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba?
  3. A

    TAŞ DİZAYN a KALIP VE DESEN GRAFİKERİ ARANIYOR

    merhaba,adile ben,arayışınız devam ediyor ise görüşmek isterim,deneyimliyim,mail adile-1972@hotmail,olumlu yada olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim,hoşçakalın.
  4. A

    Taş kalıpları ve lazer desenleri

    Merhaba,ben taş kalıpları ve lazer desenleri yapıyorum,lazer makinesinide ben kullanıyorum,bu alanlarda çalışabileceğim iş arıyorum.
  5. A

    Eos Compucon Hakkında Soru ve Sorunlarınız

    merhaba arkadaşlar,ben eos 3 te pul nasıl yapılıyor onu soracaktım.dikiş seçilip pula çevriyor ama alt yürüme dikişi farklı pul için farklı renklermi kullanmamız gerek?
  6. A

    3d Max Görseller

    evet,hepsi çok güzel çalışmalar,ben henüz yeni öğreniyorum,bu tür bi çalışmanın nasıl yapıldığınıda anlatmanız mümkün mü acaba?
  7. A

    Emprime Soru - cevap

    arkadaşlar ben şuan corelde taş kalıp işinde çalışıyorum ama asıl hedefim emprme baskıda çalışmak ve bu konuda deneyimli bana özel ders verip yetiştirecek bi arkadaş arıyorum,ilgilenirseniz çok sevinirim
Yukarı Alt