Alaaddin TOY tarafından yazılan mesajlar

1. A

BİR TÜRK Pek Yakında Holywood 'un aranan ismi olacak...

Başarılı bir çalışma. Animasyona boğmadan elindeki imkanları gayet yerinde kullanarak iyi bir iş çıkarmış. Eline sağlık diyorum.
  2. A

Bir grafik tasarımcı neleri bilmelidir ?

@Threebudha estağfurullah, kesinlikle çok haklısınız !
  3. A

Profesyonel İş Görüşme Kriterleri

@Murat VARDAR @Mehmet ÖZDEMİR rica ederim dostlarım, faydalı olursa ne mutlu bize.
  4. A

Profesyonel İş Görüşme Kriterleri

İş görüşmesinde / görüşmelerinde nasıl başarılı olabilirsiniz? İş görüşmesi kabusunuz olmasın! bırakın iş hayatına yeni adım atacak yeni mezunları, deneyimli profesyonelleri bile heyecanlandıran, oldukça zorlu bir süreçtir. İş arayanlar veya iş değiştirmek isteyenler için iş görüşmesi artık çok...
  5. A

@Mehmet ÖZDEMİR Bende ilginize teşekkür ederim.
  6. A

@Murat VARDAR Rica ederim üstadım.
  7. A

Bugün ki paylaşımımız da, sevgili dostlarım; bir grafik tasarımcının neler/neleri bilmesi gerektiği üzerinde bir paylaşım yapmak istedim, Buyrun hep beraber " Bir grafik tasarımcı neleri bilmelidir ? " inceleyelim bakalım; 1- Tasarlayabilmelidir: Tasarlayabilmek zihinsel anlamda bir çok...
  8. A

Tasarımda Renk Bilgisinin Önemi

@Ömer YILDIZ asıl ben size teşekkür ederim, bilgiyi paylaşma imkanı verdiğiniz için.
  9. A

@Murat VARDAR @Mehmet ÖZDEMİR fırsat buldukça seve seve paylaşımlarıma devam edeceğim dostlarım.
  10. A

Renkler ve Anlamları Cansas Üniversitesi sanat müzesinde bir araştırma için halının altını elektronik bir sistemle donatmışlar, duvar rengini beyaz ve kahverengi olarak değişebilir yapmışlar. Arka fon beyaz kullanıldığında, insanlar müzede yavaş hareket etmiş, daha uzun süre kalıp, daha fazla...
Yukarı Alt