Altan Buca tarafından yazılan mesajlar

1. A

Tüsiad a yeni logo

nereye baktınız bilmiyorum ama ilnk atıyorum smb9.blogspot.com/
  2. A

Tüsiad a yeni logo

bu arada imgeli stilize logo arayan arkadaşlar google da seyit mehmet buçukoğlu diye arasınlar bu arkadaşın yaptığı logo çalışmalarına bir baksınlar tavsiyem
  3. A

Tüsiad a yeni logo

güneş balçıkla sıvanmaz... ben kötü demiyorum ama bu logoyu doğru brief verilseydi burda yorum yazan bütün arkadaşlar çıkarabilrdi ben sadece insanlarla dalga geçip hiçbir logoyu beğenmedik onun için biz profosyonel grafiker çağırcaz derdimizi ona anlatcaz o bize en iyisini yapar demelerini...
  4. A

Tüsiad a yeni logo

ben logoya kötü demiyorum beğenmedim diyorum kaldı ki son logo davet usulü ile secilmiş yani boyle birsey istediklerini sanırım tüsiad istemiski arkadaş bunu yapmış benim karşı olduğum nokta bizim adımız tüsiad biz logo istiyoruz vizyonu misyonu bosverin deselerdi herkes ozgur ruhunu ortaya koysaydı
  5. A

Tüsiad a yeni logo

begenen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum beğenmeyen arkadaşlar sizce neden beğenmediler ben söylim kimseye .......... atmak degil logo yarışması düzenliyoruz logomazda vizyonumuz ve misyonumuz(katılımcı demokrasi, çevre anlayışı vs. bunun gibi birçok şey) olmalı deyipte insanları bunlarla...
Yukarı Alt