Işık farkları olabilir ona katılıyorum ama dekupe konusunda bir hata göremedim tam olarak dekupenin hangi kısımda hatalı olduğunu belirtirseniz sevinirim,ayrıca yapıcı eleştiriniz için teşekkürler...
Sonuçta mouse ile çizdiğiniz için küçük hatalar olması normaldir.Eğer bu çizim yapma sevdanız gelip geçici bir heves değilse bir grafik tablet almanızı öneriyorum.Saygılar...
Şimşek bozmuş gerçekten aslında çok kaliteli şimşek brushları var onlardan kullanabilirsiniz yada direkt stock olarakta şimşek resimleri bulabilirsiniz.Bide sol taraf gece sağ taraf gündüz şeklinde yapmaya çalışmışsınız fikir olarak güzel fakat gece kısmında sadece resmi siyah beyaza...
Parlaklığı çok fazla düşürmüşsünüz.Eğer parlaklığı arttırınca gerçekciliğin kaybolduğunu düşünüyorsanız sadece 2.ejderhanın olduğu katmanın parlaklığını biraz daha arttırın böylece en azından 2.ejderha daha düzgün görülebilir.
Ben Bahadır.Siteyi uzun zamandır takip ediyordum(mu acaba :muhaha:) Üye olmak bugüne kısmet oldu. Aslında grafik tasarımın çok küçük bir kolu olan fotomanipulasyonla ilgileniyorum(tamamen hobi amaçlı) Çalışmalarıma aşşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.Yorum yapmayıda unutmayın :)...
Yine "nefret dolu" bir çalışma ile karşınızdayım.:turkiye:Patlama kısmına biraz daha uğraşsaydım belki daha iyi hale gelebilirdi ama çok sıkıldım :help:
Yorumlarınızı bekliyorum
Bir çok stock kullandım.Açıkcası onları yüklemeye üşendim(boyutları baya fazla).Fakat buradankullandığım stocklara bakabilirsiniz bu benim Deviantart hesabım.Umarım link vermek forum kurallarına aykırı değildir.Eğer aykırıysa yorumlarda belirtiniz.
Çalışmamla ilgili olumlu-olumsuz yorumlarınızı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.