asilonline tarafından yazılan mesajlar

1. A

İllustratörde çizim nasıl yapılır

Çok teşekkürler Aslı Hanım. Ovallik verme konusunda sıkıntı çekiyordum. Çok iyi anladım. İlk kez bir forumda bu kadar ilgili bir yöneticiyle karşılaştım. Emeğinize sağlık.
  2. A

Teşekkürler Aslı Hanım. Müsait zamanınızda video linkini verirseniz çok sevinirim.
  3. A

illustrator de desen çizimi

Yaşar hocam bu işlem banada lazım oldu. Lütfen bunu ayrınıtılı anlatabilir misiniz. Pencil den yamuk oluyor. pen tools da hiç yapamadım. Tam çizmeye başlıyorum. Bir kaç çizgi atıyorum birden üçgene dönüyor vs.
  4. A

illustrator u kurdum. Pen tool aracı ile resmin üzerinden çiziyorum ama köşe dönüşlerini tam yuvarlak yapamıyorum. bu desenin birisini illustratorda çizip, çizerkende videoya çekip gönderene 20 TL paypal bağışı yapacağım. Yapabilen lütfen yardımcı olsun. Eşim paintte çizmeye çalışıyo, canım...
  5. A

Arkadaşlar eşimin doktora tezi için motif çıkarımı gerekiyor. Aşağıdaki resimde soldaki resimde bulunan motifler sağdaki gibi çizilecek. Bu hangi programda daha kolay yapılabilir. Bu işlerle uğraşan varsa fiyat konusunda anlaşırsak yaptırabilirim de. Teşekkürler.
Yukarı Alt