Matbaa Meslek Lisesi Grafik bölümü,
Beykent Ünv. Grafik Tasarım bölümü mezunuyum.
freehand, photoshop, illustrator, flash programlarını kulanıyorum,
Gazi Osman Paşa'da ikamet etmekteyim,
bahar.cicek8@gmail.com
matbaa meslek lisesi grafik bölümü,
beykent üniversitesi meslek yüksekokulu grafik bölümü mezunuyum.2008 de mezun oldum.İş tecrübem yok. avrupa yakasında ikamet etmekteyim. freehand, photoshop, illustrator, flash, dreamweaver bilgim var kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum...
beykent üniversitesi meslek yüksekokulu grafik bölümü mezunuyum.2008 de mezun oldum.İş tecrübem yok. avrupa yakasında ikamet etmekteyim. freehand, photoshop, illustrator, flash, dreamweaver bilgim var kendimi geliştirebileceğim bir işyeri arıyorum...
beykent üniversitesi meslek yüksekokulu grafik bölümü mezunuyum.2008 de mezun oldum.İş tecrübem yok. avrupa yakasında ikamet etmekteyim. freehand, photoshop, illustrator, flash, dreamweaver bilgim var kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum...
beykent üniversitesi grafik bölümü mezunuyum. avrupa yakasında ikamet etmekteyim. acil işe ihtiyacım var. photoshop, freehand, ilistrator programlarını kullanabiliyorum. iş tecrubem yok. fakat yardımcı olabileceğimden eminim.
gry_233@windowslive.com
iş tecrubesi edinebileceğim, bana birşeyler katabilecek bir iş yerinde çalışmak istiyorum. hayatın sadece elma yada ctrl "p" olmadığının farkında olan kişilerle tanışmak ve onlarla çalışmak istiyorum.
beykent üniversitesi grafik bölümü mezunuyum. avrupa...
avrupa yakasında ikamet etmekteyim. beykent üniversitesi meslek yüksek okulu grafik bölümü mezunuyum. yeni mezun olduğumdan iş tecrübem yok. kendimi geliştirebileceğim bir iş yerinde çalışmak istiyorum. baharcandemir@windowslive.com
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.