Betül Ersoy tarafından yazılan mesajlar

1. B

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

emeğinize sağlık teşekkürler fakat dawnload yapamadım eror veriyor linkler kırıkmı
  2. B

ev çiftlik illustrasyon

ben aradım ama sitede bulamadım mutlaka vardır ama karışık geldi ev, çiftlik, villa bu tarz vektörel çizimler gerekli bana illüstrasyon formatında olursa sevinirim elinde olan varsa paylaşırsa çok ikrama geçicek şimdiden teşşekür ederim kolay gelsin iyi çalışmalar...
  3. B

Kartvizit Tasarım Şablonları

paylaşımınız için çok teşşekürler çizimler harika gözüküyor başka tasarımlarda da kullanılabilir tam aradığım şeyler var ,iniyor şuan heycanla bekliyorum ;)
  4. B

grafiker aranıyor

günceldir....
  5. B

Aygaz logosu - istek

çok teşşekür ederim kolay gelsin iyi çalışmalar
  6. B

Aygaz logosu - istek

aygaz logosunun vektör hali olan varmı aslında çizimide kolay ama hazır çizilmişi varsa paylaşan olursa sevinirim
  7. B

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

iki çok hoş gözüküyor
  8. B

distort sekmesi çalıştırma

yardımınız için çok teşekkür ederim sorunu çözebildim sonunda
  9. B

distort sekmesi çalıştırma

resmi ctrl t yaptıktan sonra sağ tıklayıp distort yapmak istiyorum ama sekme çıkmıyor editten transform sekmesine geldiğimdeyse tıklanmayan şekilde gözüküyor sorunun sebebini ve çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  10. B

grafiker aranıyor

adanda açılan reklam ajansımızda çalışacak grafikerler aranıyor irtibat için mail adresim ; betulll_88@hotmail.com
  11. B

Rengarenk Zeminler

tam baharlık olmuş cıvıl cıvıl teşşekürler :)
  12. B

Araç giydirme İçin Fikre İhtiyacım var

karışık ve göz yorucu daha sade olabilirdi bence ellerinize sağlık yinede emek söz konusu.
  13. B

Licensing for this product has stopped working Hatası alıyorum

çok teşekkür ederim ben o gün okadar sabırsız davrandımki cvpınızı beklemeden bilgisayarıma format atıp sistemi tekrar yükledim :) oysa nekadar basitmiş çözümü bu söyledikleriniz kulağıma küpe olsun tekrardan teşşekür ediyorum başlık içinde kusura bakmayın
  14. B

istek; konfeksiyon, terzi malzemeleri.. iplik, iğne, dikiş makinası, makas, kumaş v.b

bende forumda aradım bu tarz vektörleri bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim
Yukarı Alt