ben aradım ama sitede bulamadım mutlaka vardır ama karışık geldi ev, çiftlik, villa bu tarz vektörel çizimler gerekli bana illüstrasyon formatında olursa sevinirim elinde olan varsa paylaşırsa çok ikrama geçicek şimdiden teşşekür ederim kolay gelsin iyi çalışmalar...
paylaşımınız için çok teşşekürler çizimler harika gözüküyor başka tasarımlarda da kullanılabilir tam aradığım şeyler var ,iniyor şuan heycanla bekliyorum ;)
resmi ctrl t yaptıktan sonra sağ tıklayıp distort yapmak istiyorum ama sekme çıkmıyor editten transform sekmesine geldiğimdeyse tıklanmayan şekilde gözüküyor sorunun sebebini ve çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
çok teşekkür ederim ben o gün okadar sabırsız davrandımki cvpınızı beklemeden bilgisayarıma format atıp sistemi tekrar yükledim :) oysa nekadar basitmiş çözümü bu söyledikleriniz kulağıma küpe olsun tekrardan teşşekür ediyorum başlık içinde kusura bakmayın
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.