bil1992 tarafından yazılan mesajlar

1. B

Grafikerlik işi arıyorum / İstanbul ..

Istanbul fatih ilçesinde bulunan,firmamiza;fhotoshop konusuna hakim,e-ticaret sitemizi yönetecek personel ihtiyacimiz bulunmaktadir bizimle çalişmak isterseniz irtibata geçin 05336104111 bilal s.toprak
  2. B

yetiştirilmek üzere grafiker

Istanbul fatih ilçesinde bulunan,firmamiza;fhotoshop konusuna hakim,e-ticaret sitemizi yönetecek personel ihtiyacimiz bulunmaktadir bizimle çalişmak isterseniz irtibata geçin 05336104111 bilal s.toprak
  3. B

Grafiker olmak istiyorum!!! Istanbul avrupa yakasi

4. B

Grafik Tasarım ( Yeni Mezun )

5. B

ıstanbul avrupa yakası- grafikerim iş arıyorum...

freelance iş düşünürmüsünüz iletişim için 05336104111 karşılıklı görüşmeden sonra devamlıda çalışabiliriz. iş yerimiz fatihte
  6. B

Freelance iş arıyorum!!!!!!

mrb sizinle ilanımda belirtmiş oldugum konuda çalışmak istiyorum numaram 05336104111 beni arayabilirseniz veya numaranızı bırakırsanız iletişime geçmek istiyorum.
  7. B

Freelance iş arıyorum!!!!!!

mrb İSTANBULSİYAHBEYAZ RESİM TABLO MERKEZİ OLARAK YENİ BİR E-TİCARET SİTEMİZ KURULUM AŞAMASINDADIR. ELİMİZDE MEVCUT OLAN ÇOK SAYIDA DİJİTAL GÖRSEL ÜÇ BOYUTLU CANVAS TABLO GÖRÜNÜ KAZANDIRILIP E-TİCARET SİTEMİZE YÜKLENECEKSTİR BU KONUDA ÇALIŞMAK İSTERSENİZ 05336104111 NUMARALI TELEFONU...
  8. B

grafikerim iş arıyorum

mrb resim ve poster üzerine dijital baskı yapan bir firmayız. aynı zamanda e-ticaret sitemizi yönetebilecek takım arkadaşı olarak çalışmayı düşünrseniz örüşmek isterim numaram 05336104111
  9. B

Grafikerlik işi arıyorum / İstanbul ..

mrb. fatih ilçesinde bir firmayız görüşmek istiyorum. numaram 5336104111
  10. B

grafikerim iş arıyorum...

mrb sizinle görüşmek görüşmek istiyorum numaram 05336104111
Yukarı Alt