bycagri tarafından yazılan mesajlar

1. bycagri

Bir 4D Çalışması

Kesinlikle zevk verici. Teşekkürler :)
  2. bycagri

S10 Creative Kartvizit Çalışması

@McCcDd dediğini denemiştim dostum ama bu seferde logo çok aşağıda kalmış oluyo. Bu haliylede dediğin gibi daireye oturmamış oluyo ne yapacağımı şaşmıştım ama bu şekilde basıldı kartivizitler. Kabartma lak var logolarda ve yazılarda basılınca gerçekten şık durdu tabi bana göre şık. :D
  3. bycagri

Bir 4D Çalışması

Önerileriniz için çok teşekkür ederim Hakan Bey :) C4d'ye başlayalı henüz 1,5 gün oldu 20'ye yakın wallpaper çalışması 3 tanede video çalışması hazırladım. Çok hızlı başladım aslında dediklerinizi dikkate aldım profesyonellikle özene bezene hazırlanmış çalışmalar değil bunlar tabiki deneme...
  4. bycagri

Bir 4D Çalışması

Çok güzel cevap vermişsiniz Adem Bey. İlk cevabınızdada keşke böyle bir konuşma yapsaydınız ne ben kırılırdım nede böyle uzun bi tartışma olmazdı. Düşüncelerinize saygım var ve size şuanda hak vermiş durumdayım. Dediğiniz gibi deneme çalışması olarak bi başlık yazsaydım yanlış anlaşılmazdım. İyi...
  5. bycagri

Bir 4D Çalışması

Adem bey bu videonun aynısından bir tane değil binlerce var. Ben size topların çizimine kadar açıklayayım isterseniz. Çok yanlış bir davranış sergiliyorsunuz hikaye uydurmak vs. gibi. Topların materyalları bile farklı. Bu topları çizmek üstüne materyal uygulamak efektleri sağlamak bunlar c4d'nin...
  6. bycagri

Bir 4D Çalışması

Teşekkürler :)
  7. bycagri

Bir 4D Çalışması

:D gerçekten bende çok şaşırdım öyle bir eleştiriye Hakan Bey ama bunların anlamını gerçekten bize ilk soran siz değilsiniz. Bilardoyu bilirsiniz, bilardo hayata 3 top oyunu ile başladı ve üç şekilde; Duruş, Tutuş ve Vuruş. Bu üç amacı biz kendimize göre uyarladık. Duruş: Firmamızın asaletini...
  8. bycagri

Bir 4D Çalışması

Şirketimizin adına yaptığım bir 4d çalışma: Çalışma Link (1680*1050) : http://s10creative.com/graphics/graphic4d.jpg
  9. bycagri

S10 Creative Kartvizit Çalışması

Yeni kartvizit çalışmamız
Yukarı Alt