ByTerist tarafından yazılan mesajlar

1. ByTerist

ürün kataloğu

Çok güzel =) Ele göze yaratıcılığa sağlık =) :clap2:
  2. ByTerist

Deneme Banner çalışmam.

@McCcDd ..ve " ! " işareti yeriNe Kafa üstüNde döNeN bir hiphop karikatürü.. biraz tema zeNgiliği içiN Müzik Hoparlörü biraz ışık efekti felaN İyi olabilirdi belki =) GerçekteN çok sade olmuş..
  3. ByTerist

2 adet deneme çalışmam

Sarı reNkteki çerçeve pek hoş durmamış saNki Koyu kızıl bi çerçeve daha hoş olurdu gibi geldi =) ama kedi çalışması güzel olmuş.. kolay gele =)
  4. ByTerist

Deneme Bir broşür

hayır klavyemiN "N tuşu" arızalı N harfiNi yazmak içiNde Alt+78 kombiNasyoNuNu kullaNıyorum..
  5. ByTerist

Deneme Bir broşür

ahah :D :D gel abi gelllllll :P eywallah dostum =)
  6. ByTerist

Deneme Bir broşür

:D AslıNda kafamda biraz Corel'i taNımak vardı da :D NerdeN çıktı bilmiyorum keNdimi broşür hazırlarkeN buldum =) tavsierleriN içiN sağolasıN
  7. ByTerist

Deneme Bir broşür

McCcDd yorumuNu dikkate alıcam doqru şeyler demişsiN farkettim =)) ve teşekkür ettim =) :s8: DarkNight , Mehmet ÖZDEMİR ' iN dediği gibi ilk çalışmam tavsiyeleriNizle hatalarımı farkediecem..
  8. ByTerist

Yorumlarınızı alabilir miyim?

Güzel paylaşım =)
  9. ByTerist

Deneme Bir broşür

şimdi yükledim
  10. ByTerist

Deneme Bir broşür

Nette dolaşırken denk geldim.. :grafikerler: güzel bir siteymiş ve herkes Grafik deneyimlerini paylaşması falan, yorumlar, tavsiyeler iyisi ve kötüsüyle hoş gördüm ve daha 1 saat öce yaptığım bir denemeyi paylaşmak istedim.. tavsiyeleriizi dikkatle okuyacağım =) Corel Draw'daki ilk çalışmam daha...
Yukarı Alt