[C¤]_ERDİ_[C¤] tarafından yazılan mesajlar

1. [C¤]_ERDİ_[C¤]

Yetiştirilmek üzere iş arıyorum...

Değerli forum üyeleri 2 sene önce özel bi grafik tasarım kursundan photoshop ve corel eğitimi aldım araya askerlik felan girdi açıkcası bilgimde askerlikle birlikte gitti...Hayatımı düzene koymak ve sevdiğim mesleği yapabilmem için yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum bir iki ay bedava da...
  2. [C¤]_ERDİ_[C¤]

Grafik tasarım bölümü hakkında

Herkeze iyi akşamlar ben 2 yıllık grafik tasarım bölümüne gitmek istiyorum daha önce grafik kursu bitirdim ön bilgim düz lise mezunuyum aynı zamanda sözel grafik bölümü hangi alana giriyor hangi derleri görürüm ne agirlikli olur maddi olarak sıkıntı yaşarmıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  3. [C¤]_ERDİ_[C¤]

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

İstanbul Avrupa yakası
  4. [C¤]_ERDİ_[C¤]

Yetiştirilmek üzere grafikerlik işi arıyorum.

İkitelli esenlerden bir vesayit görüşebilirmiyiz.
  5. [C¤]_ERDİ_[C¤]

Arkadaşlar yardımcı olabilecek birisi yokmu forumda lütfen...
  6. [C¤]_ERDİ_[C¤]

Arkadaşlar ben daha önce bir konu daha acmıştım fakat kendimi sizlerle kıyaslayınca cok eksik buldum aynı zamanda pıratiğim de düşük.Bu nedenden öncelikle kusura bakmayin su anda issizim yetistirilmek üzere photoshop ve corel üzerine eğitim almistim kendimi gelistirip bu meslekte bende varım...
  7. [C¤]_ERDİ_[C¤]

Mesnevi Kitapevi logo

Gayet güzel olmuş emeğinize sağlık.
  8. [C¤]_ERDİ_[C¤]

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

bende 19 yaşındayım.
  9. [C¤]_ERDİ_[C¤]

iş arıyorum...

Adım Erdi Avrupa yakasında ikamet etmekteyim.Photoshop ve Corel biliyorum. Grafikerlik kursunu bitirdim sertifikalıyım iş arıyorum.Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
  10. [C¤]_ERDİ_[C¤]

en çok dinlenen müzik tarZı

Özgün müzik dinlerim ve türkülerimi tabiyki
  11. [C¤]_ERDİ_[C¤]

Photoshop'u Tanıyalım

Paylaşım için teşekkürler
Yukarı Alt