Değerli forum üyeleri 2 sene önce özel bi grafik tasarım kursundan photoshop ve corel eğitimi aldım araya askerlik felan girdi açıkcası bilgimde askerlikle birlikte gitti...Hayatımı düzene koymak ve sevdiğim mesleği yapabilmem için yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum bir iki ay bedava da...
Herkeze iyi akşamlar ben 2 yıllık grafik tasarım bölümüne gitmek istiyorum daha önce grafik kursu bitirdim ön bilgim düz lise mezunuyum aynı zamanda sözel grafik bölümü hangi alana giriyor hangi derleri görürüm ne agirlikli olur maddi olarak sıkıntı yaşarmıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar ben daha önce bir konu daha acmıştım fakat kendimi sizlerle kıyaslayınca cok eksik buldum aynı zamanda pıratiğim de düşük.Bu nedenden öncelikle kusura bakmayin su anda issizim yetistirilmek üzere photoshop ve corel üzerine eğitim almistim kendimi gelistirip bu meslekte bende varım...
Adım Erdi Avrupa yakasında ikamet etmekteyim.Photoshop ve Corel biliyorum.
Grafikerlik kursunu bitirdim sertifikalıyım iş arıyorum.Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.